
Ασφαλιστικές εταιρείες: Κι ο άγιος φοβέρα θέλει…
Ο ένας ασφαλιστικός όμιλος μετά το άλλο «κούρεψαν» σχεδόν κατά 50% τις προαναγγελθείσες αυξήσεις τους ρίχνοντάς τις σε μονοψήφια ποσοστά της τάξης περίπου του 7%
Κάτι η σκόνη που σηκώθηκε αναφορικά με τις υπερβολικές αυξήσεις που επιβάλουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στα «ισόβια» συμβόλαια Υγείας, κάτι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις μέσω του υπουργείου Ανάπτυξης προς τις εταιρείες να μην εφαρμόσουν φέτος τον δείκτη του ΙΟΒΕ και να εξορθολογίσουν εμφατικά τις ανατιμήσεις των ασφαλίστρων τους, οι ασφαλιστικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας ποίησαν την ανάγκη φιλοτιμία κι ένας μετά τον άλλον ανακοινώνουν σχετικές πρωτοβουλίες.
Ήδη η Eurolife, η Generali, η Interamerican, η Allianz, η ΝΝ και η Εθνική Ασφαλιστική «κούρεψαν» σχεδόν κατά 50% τις προαναγγελθείσες αυξήσεις τους ρίχνοντάς τις σε μονοψήφια ποσοστά της τάξης περίπου του 7%.