Ασπίδα στον Θεοδωρίδη

Περισσότερες απορίες δημιούργησε, παρά έλυσε η μάζωξη που οργάνωσε ο Ζόραν Λάκοβιτς με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τη λεγόμενη Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ακόμα και μέσα στην ΕΠΟ εξέφραζαν απορίες πώς ασχολήθηκε με τις μεγάλες ΠΑΕ ο υπεύθυνος Ομοσπονδιών της UEFA. Η απάντηση είναι απλή: ο Λάκοβιτς θέλησε να απλώσει έναν μανδύα προστασίας στον Θόδωρο Θεοδωρίδη! Απλά και ξεκάθαρα πράγματα. Ο Έλληνας παράγοντας, το νούμερο 2 στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία κρεμάστηκε το τελευταίο διάστημα πολλές φορές στα μανταλάκια. Ειδικά την περασμένη Δευτέρα η φωτογραφία του έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσω των πρωτοσέλιδων στις εφημερίδες που απευθύνονται σε οπαδούς του Ολυμπιακού.

Την πραγματική βούληση του Σέρβου παράγοντα είδε πίσω από την κουρτίνα και ο Βίκτωρας Μητρόπουλος. Το είπε ανοικτά σε ραδιοφωνική παρέμβασή του στο αθλητικό Metropolis. «Έστειλε το ιππικό για να πέσουν οι τόνοι», είπε ουσιαστικά ο εκδότης της «Άποψης» που ξέρει πώς κινήθηκαν τα νήματα από την UEFA.

Ούτε ο Λάκοβιτς, πάντως, ούτε ο Θόδωρος έμειναν ικανοποιημένοι από τη συνάντηση. Ο πρώτος έκανε παράπονα στον δεύτερο ότι κάθισε στο ίδιο τραπέζι με άτομα που κατά την άποψή του δεν επηρεάζουν τόσο πολύ τη συμπεριφορά των ομάδων που εκπροσωπούσαν. Αναφέρθηκε κυρίως στη Λίνα Σουλούκου, την οποία δεν γνώριζε. Προτιμούσε να μιλήσει με τον Γιάννη Βρέντζο, όπως ανέφεραν οι διαρροές.

Επίσης ο Λάκοβιτς εξέφραζε απορίες για τον δικηγόρο που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό. Ρωτούσε τι εστί Λεωνίδας Μπουτσικάρης, αν δεσμεύει τους «πράσινους», τι ρόλο έχει και ούτε ο Ευάγγελος Γραμμένος μπορούσε να του απαντήσει με σαφήνεια, ούτε κάποιος άλλος.

Σε απλά ελληνικά, το ιππικό του Θόδωρου κάλπασε στην έρημο. Ούτε καν μία όαση δεν βρήκε. Οπότε ο μανδύας προστασίας μπορεί να αποδειχθεί στην πράξη και αραχνοΰφαντος.

Διαβάστε επίσης