Αστυνομία θα ελέγχει το κρέας σε γάμους και βαπτίσεις στην Κρήτη

Αστυνομία θα ελέγχει το κρέας σε γάμους και βαπτίσεις στην Κρήτη. Ο λ΄όγος; Για την αντιμετώπιση της  ζωοκλοπής στο νομό Ηρακλείου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το μήνυμα που θέλει να στείλει η τοπική ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι η αστυνομία θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της.

Μπορεί σε σχεδόν καθημερινή βάση να υπάρχουν ενέδρες και εντατικοί έλεγχοι των αστυνομικών σε χωριά που να αποτρέπουν κάπως τους επίδοξους ζωοκλέφτες, ωστόσο οι Αρχές θέλουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να αντιμετωπιστεί περισσότερο το συγκεκριμένο είδος παραβατικότητας.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ekriti.gr ότι από δω και στο εξής, θα γίνει μία προσπάθεια προκειμένου να ελέγχεται ακόμη και η προέλευση του κρέατος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως πανηγύρια, γάμους και βαφτίσεις.

Από που δηλαδή έγινε η προμήθεια και από ποιο σφαγείο προέρχεται. Έτσι οι Αρχές, θα προσπαθήσουν να δουν αν το συγκεκριμένο κρέας αποτελεί προϊόν ζωοκλοπής ή όχι.

Η ζωοκλοπή στην περιφερειακή ενότητα του Ηρακλείου αποτελεί «πονοκέφαλο» για τις Αρχές. Κι αυτό γιατί η ζωοκλοπή, πολλές φορές, συμπεριλαμβάνει κι άλλες έκνομες πράξεις όπως κλοπές αυτοκινήτων και άλλες, που όπως και να’χει, κάνουν τους αστυνομικούς να βρίσκονται συνεχώς επί ποδός.

 

Διαβάστε επίσης