Ατελείωτο ξύλο Ουκρανών και Ρώσων ποδοσφαιριστών στην Τουρκία

Ατελείωτο ξύλο μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων ποδοσφαιριστών στην Τουρκία. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρας της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και την εκκίνηση του πολέμου και η κατάσταση παραμένει τεταμένη μεταξύ των δύο χωρών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπεί σε

πολεμικό πεδίο.
Σε… ουδέτερο έδαφος και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “‘Royal Seginus” συνυπήρξαν Ουκρανική και Ρωσική ομάδα ποδοσφαίρου και μετέτρεψαν τον χώρο σε… ριγκ.
Η ένταση ξεκίνησε όταν τα μέλη της Ουκρανικής FC Minaj πλησίασαν τον προπονητή της Yaroslav Shinnik και του ζήτησαν να τραγουδήσει τον εθνικό τους ύμνο.

Εκείνος τους απάντησε να βρεθούν έξω στον δρόμο για να λύσουν τις διαφορές τους, με την κατάσταση να ξεφεύγει. Ενώ μάλιστα τα πράγματα φάνηκαν να ηρεμούν προς ώρας μετά από λίγα λεπτά και μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, υπήρξε και… δεύτερος γύρος στο ασανσέρ του ξενοδοχείου κάποιοι παίκτες της ουκρανικής ομάδας βρέθηκαν στο ίδιο ασανσέρ με παίκτη της ρωσικής ομάδας, προχώρησαν σε βιαιοπραγία εις βάρος του.

Όταν το ασανσέρ έφτασε σε έναν από τους ορόφους, ένα γκρουπ παικτών της Shinnik αντιλήφθηκε πως ο συμπαίκτης τους είχε χτυπηθεί και συνεχίστηκε το επεισόδιο. Έτσι χρειάστηκε να φτάσουν στο ξενοδοχείο αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα ώστε να ελέγξουν την κατάσταση που έφερε τον τραυματισμό τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα