Αθώος ο Φουρθιώτης και…κλαίει τα 200.000 ευρώ η Τζούλια Αλεξανδράτου

H Τζούλια Αλεξανδράτου δεν έστειλε στη φυλακή τελικά τον Μένιο Φουρθιώτη, καθώς δεν βρέθηκε αυτός που της πήρε τα 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος έπειτα από μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για διακεκριμένη κλοπή κρίθηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας αθώος λόγω αμφιβολιών. Το πρώην μοντέλο τον κατηγορούσε για κλοπή 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της.

Ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πατερίτσες και υποστήριξε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 δεν είχε καμία επαφή με την Τζούλια Αλεξανδράτου, αφού είχαν διακόψει την επαγγελματική τους συνεργασία.

«Δεν εμένα ποτέ στο σπίτι της, δεν είχα κλειδιά ούτε γνώριζα τους κωδικούς χρηματοκιβωτίου της και του συναγερμού του σπιτιού της» είπε κατά την απολογία του.

Η πρόεδρος κάλεσε στο ακροατήριο την Τζούλια Αλεξανδράτου για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση. Το πρώην μοντέλο επανέλαβε πως έπεσε θύμα διάρρηξης από τον Μένιο Φουρθιώτη υποστηρίζοντας ότι μόνο εκείνος είχε τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, όπου είχε τοποθετήσει τις 200.000 ευρώ, μέρος των οποίων που είχε λάβει ως αμοιβή για το περιβόητο ροζ dvd.

Το δικαστήριο αθώωσε τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών. Καταλυτικό ρόλο είχε παίξει η εισαγγελέας της έδρας.

«Δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή Φουρθιώτη. Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς ενάγουσας. Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα