Αθώος ο ΠΑΟΚ: Έβαλε πλάτη ο «πρωθυπουργός» Μαρινάκης;

Θα μιλήσουμε πολύ σοβαρά. Για τον ΠΑΟΚ που αθωώθηκε από τον Ηλία τοn Γιαρένη της Εφέσεων της ΕΠΟ. Ποιος τον αθώωσε τον ΠΑΟΚ, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Ποιον αποκαλούν «πρωθυπουργό της Ελλάδας» οι Σαββιδοτέχνες τόσο καιρό; Τον Μαρινάκη αποκαλούνε. Είναι έτσι, ή δεν είναι;

Κι αφού ο Μαρινάκης είναι ο «κανονικός πρωθυπουργός», όπως τον γράφουνε, πάει να πει ότι αυτός πήρε τον Γιαρένη τηλέφωνο και τους διέταξε να αθωώσουν τον ΠΑΟΚ. Και μην ακούω παπαριές ότι ως «πρωθυπουργός» μίλησε η Δικαιοσύνη, οι τακτικοί δικαστές και τα ρέστα. Ο Μαρινάκης από τους Σαββιδοτέχνες μίλησε. Μόλις βγήκε η απόφαση, όλοι σχεδόν γράφανε ότι ήταν πολιτική απόφαση και όχι δικαστική. Δίκαιο είχανε.

Και τώρα, δηλαδή, που ο ΠΑΟΚ παραδόθηκε λευκή περιστερά στον λαό του, που κατέρρευσε η σκευωρία, το Σαββιδοτεχνείο δεν είδα πουθενά να γράφει και να λέει ότι μπορεί ο Μαρινάκης να μην είναι ο κανονικός πρωθυπουργός και πως μπορεί να έπεσαν έξω.

Εκτός κι αν όταν τους συμφέρει τον γράφουνε πρωθυπουργό και, όταν δεν τους συμφέρει, μιλάει η Δικαιοσύνη. Τώρα, θα πεις, το Σαββιδοτεχνείο είναι πρώτο και καλύτερο στην προπαγάνδα. Εκεί θα κωλώσει; Σωστό είναι αυτό.

Είναι, όμως, και το άλλο. Στήθηκε νέα παράγκα, σου λένε οι Σαββιδοτέχνες στο ΟΡΕΝ. Και το γράφουνε κιόλας, όχι μόνο το λένε. Συμφωνώ, μάστορα. Και ποιος την έστησε τη νέα παράγκα με τη διαιτησία του Κλάτενμπεργκ; Ο Μαρινάκης την έστησε.

Τον τράκαρε μια μέρα τον Κλάτυ στην Τραφάλγκαρ Σκουέαρ στο Λονδίνο και ήπιανε καφέ, φραπέ κιόλας. Έχει κι αυτό τη σημασία του, μάστορα. Στη Θεσσαλονίκη είναι βασιλιάς ο φραπές. Μετά τον πήγε τον Κλάτυ στο γραφείο του στο City, και εκεί τα είπανε όλα. Και μόλις γυρίζει ο Κλάτενμπεγκ στην Ελλάδα, βάζει τον Φωτιά στο ματς με τον Απόλλωνα.

Πέναλτι καραμπινάτο και δεν το δίνει ο Φωτιάς και τον φωνάζουνε από το VAR για να το δώσει καραμπινάτο. Κόκκινη στον Ίγκανσον, τυφλόμυγα ο Φωτιάς. Γκολ ο Ισλανδός στο επόμενο λεπτό, 2-2.

Έτσι είναι. Ο Μαρινάκης –φως φανάρι– ανέλαβε υπό την προστασία του τον ΠΑΟΚ. Είδε κι απόειδε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει προκοπή και ο Ιβάν είναι αραχτός στη φάρμα του στο Ροστόφ και ανέλαβε δράση. Ξενέρωσε κι ο ίδιος ο Μαρινάκης με τον ΠΑΟΚ και τον βοηθάει. Από τώρα παραλίες σκέφτονται οι παίκτες του Ολυμπιακού. Πώς να τους κρατήσει, δηλαδή.

Να σου πω και το άλλο, το πιο σοβαρό. Ο Ιβάν Σαββίδης γίνεται ο κυρίαρχος του λιμανιού στη Θεσσαλονίκη. Αγοράζει το μερίδιο από τους Γερμανούς και γίνεται το αφεντικό. Και δώσ’ του τα πανηγύρια στο Σαββιδοτεχνείο. Και ρωτάω, τώρα, εγώ. Μόνος του την έκανε την ντιλιά ο Ιβάν; Χωρίς να μεσολαβήσει ο πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας, ο Βαγγέλης; Αυτό δεν το είπανε οι Σαββιδοτέχνες.

Και δεν είναι μονάχα αυτό. Η ΟΛΘ ΑΕ παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς για την αξιοποίηση των λιμανιών της Αλεξανδρούπολης, της Καβάλας και της Ηγουμενίτσας. Μάλιστα.

Κι απομένει η Επιτροπή Ανταγωνισμού να επικυρώσει τη συμφωνία. Ο Ιωάννης Λιανός είναι πρόεδρος της Επιτροπής. Αν ήταν η Θάνου, ο Σαββίδης θα έκοβε βόλτες με τη βάρκα τώρα. Δεν θα είχε κανένα άγχος. Για τη γνωστή Θάνου, μιλάμε, την κολλητή του Αλέξη του Τσίπρα.

Και, δηλαδή, θα πρέπει ν’ ανησυχεί ο Ιβάν που δεν είναι η Θάνου; Όχι, ρε. Πάλι ο Μαρινάκης, ως εν δυνάμει πρωθυπουργός –όπως λέει το Σαββιδοτεχνείο–, θα καθαρίσει για τον Ιβάν και τον ΠΑΟΚ. Μ’ ένα τηλέφωνο στον Λιανό και το πήρε το λιμάνι ο Ιβάν αέρα-πατέρα. Κι ας λένε στο Μαρινακέικο ότι σιγά-σιγά τα μαζεύει από τη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν. Για ξεκάρφωμα το γράφουνε.  Για να μην πάει το μυαλό ότι ο Μαρινάκης αποφάσισε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Κι άμα κολλήσει και πέσουν τίποτα ξένες δυνάμεις που δεν θέλουνε το καλό του ΠΑΟΚ και του Ιβάν, πάλι ο Μαρινάκης θα φταίει, που σαν πραγματικός πρωθυπουργός που είναι δεν το καθάρισε κι αυτό, όπως έκανε με την Εφέσεων.

Έτσι είναι. Δεν είναι μία απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και πάρε Ιβάν το Λιμάνι. Κατ’ αρχάς, ένας σοβαρός άνθρωπος κάθεται και σκέφτεται. Γιατί την κάνανε οι Γερμανοί από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης; Όλοι γράφανε ότι η Μέρκελ ήθελε να ανοίξει γραμμή Γερμανία – Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό ήθελε τα Σκόπια στην Ε.Ε.

Ύστερα, οι Αμερικάνοι δεν παίζουν μπάλα στην Ελλάδα; Ερώτηση κάνω. Βάση στην Αλεξανδρούπολη στήνουν, για να ελέγχουν το κατέβασμα του Πούτιν προς τη Μεσόγειο, και θ’ αφήσουν τον Σαββίδη να παίξει μπάλα μονάχος του;.

Έτσι είναι. Ο Ιβάν δεν είναι μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ, ρε, πολιτικό πρόσωπο είναι. Άνθρωπος του Πούτιν. Κι εδώ, δεν μιλάμε ότι αγοράζει ένα ξενοδοχείο. Στα παπάρια των Αμερικανών. Εγώ μιλάμε ότι παίζεται γεωστρατηγικό παιχνίδι κι ο Ιβάν είναι με τους Ρώσους.

Πάμε παρακάτω. Η κυβέρνηση τι είναι, ρε, μόνο για να υπογράφει. Πάει, δηλαδή, ο Σαββίδης και οι Γερμανοί και του λένε του Μητσοτάκη «υπόγραψε εδώ για να γίνει αλλαγή διεύθυνσης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης»; Πλάκα κάνουμε τώρα; Στις γεωπολιτικές μπίζνες, η κάθε κυβέρνηση τη βλέπει αλλιώς τη δουλειά.

Οι Γερμανοί μπορεί να πιέσουν κι αυτοί τον Μητσοτάκη να υπογράψει. Κι οι Αμερικάνοι να μην υπογράψει. Συμφέροντα είναι αυτά. Τώρα, θα πεις, τι συμφέροντα έχουν οι Γερμανοί αφού θέλουν να την κάνουν; Μπορεί να θέλουν να την κάνουν, αλλά τον Σαββίδη θέλουν αφεντικό. Ο Πούτιν με τη Μέρκελ δεν τα χάλασαν ποτέ.

Μίλησε ποτέ ο Ιβάν για τη Μακεδονία, τότε που γινότανε της Πόπης το κάγκελο; Όχι βέβαια. Ούτε στην πορεία δεν τους άφησε τους ΠΑΟΚτσήδες να πάνε, 383 μετρημένοι ήτανε. Και γιατί δεν ξεσήκωσε τον κόσμο; Μπορεί να ήξερε πώς θα παιζότανε το έργο σε δυο χρόνια, να την κάνανε οι Γερμανοί, αλλά να συνεχίσουν να ελέγχουν το λιμάνι μέσω του Ιβάν.

Ύστερα, είναι και το άλλο. Ο ΠΑΟΚ τι ρόλο βαράει με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης; Και μην πει κανένα κορόιδο ότι δεν παίζει μπάλα ο ΠΑΟΚ. Λαό κουβαλάει ο ΠΑΟΚ, ψηφαλάκια. Την απόφαση της Εφέσων περίμεναν όλοι αυτοί για ν’ αρχίσουνε να φωνάζουν ότι τους πολεμάει το κατεστημένο της Αθήνας και άλλες τέτοιες παπαριές. Και τους την έφερε ο Μαρινάκης, που σαν πρωθυπουργός αθώωσε τον ΠΑΟΚ.

Κι ο Ιβάν τι θα έκανε αν έτρωγε μείον επτά ο ΠΑΟΚ; Θα έβγαινε να κάνει δηλώσεις, ότι μας πολεμάει το κατεστημένο της Αθήνας, όταν θα περιμένει την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για το λιμάνι; Πλάκα κάνουμε τώρα; Ούτε δήλωση δεν θα έκανε. Θα έλεγε στους Σαββιδοτέχνες να γράφουνε ότι ο Μαρινάκης είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός κι από ’δώ πήγαν κι άλλοι.

Τώρα, θα πεις, σάμπως τον ενδιέφερε τον ΠΑΟΚ αν έτρωγε μείον επτά; Ένα κάρο αγωνιστικές έχει για να ρεφάρει. Σάμπως έχει και καμία διαφορά αν τερματίσει δεύτερος ή τρίτος; Στο Conference θα παίξει. Και στο φινάλε-φινάλε, μπορεί να πάρει και το Κύπελλο. Ομαδάρα έφτιαξε ο Γκαρσία, τόσους παίκτες πήρε, Καγκάβα και σία, έτσι και τον πετύχει τον Ολυμπιακό, τρία τεμάχια θα του ρίξει. Αν δεν έχει προκριθεί ο Ολυμπιακός, ποια ΑΕΚ τώρα; Τρίμπαλο θα την πετάξει.

Τώρα, θα πεις, γιατί δεν το έκανε στην Τούμπα κι ισοφάρισε προς το τέλος σε 2-2. Γιατί δεν έπαιζε ο Καγκάβα. Τώρα που παίζει ο Ιάπωνας, μέχρι και πρωτάθλημα χτυπάει ο ΠΑΟΚ.

Να σ’ το κλείσω, μάστορα. Καλή είναι η πλακίτσα ότι ο Μαρινάκης είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός. Άλλο να το λες για πλάκα, κι άλλο να πιπιλίζεις το μυαλό του κάθε νούμερου ΠΑΟΚι, που τον έχεις πιάσει αιχμάλωτο με τις παπαριές που του σερβίρεις κάθε μέρα.

Σανό τον ταΐζει τον λαό του ΠΑΟΚ ο Ιβάν και χωρίς διακοπή. Τον έχει σε αναστολή και του δίνει σανό για φαΐ.  Ρε, άμα ο Μαρινάκης είχε τόση δύναμη, θα άφηνε τον Γιαρένη να βγάλει λάδι τον Ιβάν και τον ΠΑΟΚ; Πλάκα κάνουμε τώρα; Μείον είκοσι θα του έριχνε, για να πέσει κατηγορία.

Οι Σαββιδοτέχνες επίτηδες τα λένε αυτά για τον Μαρινάκη. Διότι άπαξ και σταματήσει να υπάρχει ο εχθρός Μαρινάκης, πρέπει ν’ αχοληθούνε με τους μείον 17 στο πρωτάθλημα και τον Μουρίνιο της Τούμπας, Πάμπλο Γκαρσία. Χαίρετε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα