Αθώος ο Σταύρος Χάντζος, εκτεθειμένη η Αυλωνίτου

Απηλλάγη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο γνωστός ιατρός  Σταύρος Χάντζος, ο οποίος κατηγορήθηκε με ψευδομάρτυρες από την Ελένη Αυλωνίτου (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), ότι την προπηλάκισε στα γραφεία του ΕΚΑΕ-ΟΑΚΑ τον Φεβρουάριο του 2012. Τότε ο κ. Χάντζος ήταν διευθυντής του ΕΚΕ, ενώ η κ. Αυλωνίτου ερευνήτρια.

Σήμερα ο κ. Χάντζος δεν κάθισε στο εδώλιο, καθώς λόγω ασθένειας νοσηλευόταν, η δίκη έγινε, η  βουλευτής παρέστη στο δικαστήριο ως πολιτικώς ενάγουσα, αλλά το αποτέλεσμα δεν την ικανοποίησε, καθώς το δικαστήριο δεν επείσθη από τους δικούς της ψευδομάρτυρες. Αντίθετα οι μάρτυρες (επιστήμονες-ερευνητέςς) που ήταν παρόντες στο επεισόδιο εξιστόρησαν τα γεγονότα, ότι η κ. Αυλωνίτου επιτέθηκε στον διευθυντή της, με νυχιές στο πρόσωπο, αλλά και με τσαντιές στο κεφάλι, όταν ο γιατρός παραπάτησε από την επίθεση κι έπεσε κάτω.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Χάντζος έχει υποβάλλει μήνυση κατά της κ. Αυλωνίτου, αλλά η βουλευτής δεν έχει καθίσει ακόμη στο εδώλιο. Η μήνυση σε βάρος της Αυλωνίτου είχε διαβιβαστεί στη Βουλή, η οποία δεν ήρε την ασυλία της για να δικαστεί. Κι αυτό διότι με ένα τρυκ του Νίκου Παρασκευόπουλου θεωρήθηκε ότι ήταν… πολιτική δίωξη. Όμως μετά την σημερινή εξέλιξη η πλευρά Χάντζου θα ζητήσει από τον εισαγγελέα να αποστείλει νέο αίτημα για άρση της ασυλίας της Αυλωνίτου.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα