Αθώωση Γκαρσία: Μήπως ήταν ο… Μητσικώστας, αυτός που έβριζε τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό;

Αθωώθηκε ο Παυλάρας ο Γκαρσία από την πειθαρχική της ΕΠΟ,. Απαράδεκτη, σου λέει η δίωξή του. Σωστό. Δεν έκανε και τίποτα φοβερό ο Γκαρσία. Τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη έστειλε να πάνε να γαμ…νε. Σιγά, το πράγμα.

Άλλο θέλω να σου πω. Ο πρόεδρος Ζαγοράκης είπε την περασμένη εβδομάδα, στην κ. Διονυσία Μπιτζούνη, πρόεδρο του Διαιτητικού, ότι είναι έτοιμη η πλατφόρμα, ώστε να δημοσιεύονται τα σκεπτικά των αποφάσεων.  Σωστός ο πρόεδρος.

Και γιατί δεν είδαμε το σκεπτικό της απόφασης ότι είναι απαράδεκτη η δίωξη κατά του Γκαρσία; Χάλασε η πλατφόρμα; Άμα είναι να φωνάξουμε κανέναν αγρότη από το χωριό με το τρακτέρ, για να την κινήσει. Και μην ακούω παπαριές ότι δεν αντέχει το διαδικτυακό σύστημα. Αυτά, για τους ανίδεους.

Κράτα την ημερομηνία που στο γράφω. Του χρόνου, που θα παιχτεί χοντρό παιχνίδι, ο Γκαρσία θα μνημονεύεται από τα δικηγοράκια σε όλες τις δίκες. Θα πάνε στις πειθαρχικές και θα σου λένε, κύριοι, ο κύριος Γκαρσία  έβρισε σεξουαλικώς τον Ολυμπιακό και τον κύριο Μαρινάκη και αθωώθηκε. Αιτούμεθα την αθώωση του πελάτου μας.

Όπως σε βλέπω και με βλέπεις μάστορα. Χαμός στο ίσιωμα έχει να γίνει. Τώρα, αυτά, βέβαια, μπορεί να μην έχουμε καμία σημασία, έτσι και η ΕΠΟ δώσει το σκεπτικό. Μπορει να έχουνε δίκαιο οι δικαστές. Μπορεί να πούνε ότι αυτός που βρίζει τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, είναι ο Μητσικώστας. Και να ήταν πράγματι ο Γιώργαρος με τη φωνή του Παυλάρα. Χαίρετε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα