Αυτός είναι ο επενδυτής του Άρη

Το προφίλ του υποψήφιου επενδυτή του Άρη, Γιάννη Κωνσταντινίδη. Ποια τα επιχειρηματικά σχέδια του επίδοξου ιδιοκτήτη της «κίτρινης» ΠΑΕ. Εδώ και αρκετό καιρό έχει συζητήσεις ο Δημήτρης Ηλιάδης με τον υποψήφιο επενδυτή του Άρη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, όμως εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως πρόκειται για έναν επιχειρηματία που (εμφανίζεται να) έχει έδρα το Λονδίνο και δραστηριοποιείται (πέραν της Ελλάδας) σε Ελβετία, Κύπρο κι Αφρική.

Αντικείμενό του στην Ελλάδα είναι το Real Estate, αφού ασχολείται με πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών στα νότια προάστια της Αττικής. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτή η δραστηριότητά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Κωνσταντινίδης εμφανίζεται να είναι διαχειριστής ενός found με 500 εκατ. ευρώ. Σκοπός του είναι να επενδύσει σε εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων υδρογόνου, του οποίου η παραγωγική έδρα θα βρίσκεται πιθανότατα στη Δράμα, ενώ παράλληλα θέλει να ασχοληθεί και ενεργά με το ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά για ποιον λόγο επέλεξε τον Άρη, αυτό οφείλεται στην γνωριμία που προϋπήρχε με τον Δημήτρη Ηλιάδη και η προσέγγιση από τον πρόεδρο του συλλόγου. Όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο και θα φανεί αν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης