Αυγενάκης: «Η Πολιτεία έδωσε πολλά χρήματα για το VAR»

Για τα απίστευτα ποσά που μοίραζε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω τις ΕΡΤ, αλλά και το τρελό κόστος του VAR που φόρτωσαν στους Έλληνες φορολογούμενους, μίλησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο πολιτικός ηγέτης του αθλητισμού, είπε ότι στηρίζει τη δημιουργία νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε σε Άρη και Ηρακλή.

Αναλυτικά όλα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

«Ποινικοποιούν τις συναντήσεις μου απ΄ ότι φαίνεται κάποιοι, γιατί συναντήθηκα σε κοινωνική εκδήλωση με τον κ. Μαρινάκη, συναντήθηκα με τον κ. Σαββίδη πριν λίγες ημέρες, όπως και με τον κ. Καρυπίδη του Άρη, θα τα συζητήσω και με τον κ. Μελισσανίδη, με όλους όσους πρέπει να δω και να ακούσω τις απόψεις τους. Γιατί αυτό να είναι κακό;»

Για την ΕΡΤ: «Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για τη ΕΡΤ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων, αλλά τα 63 εκατομμύρια ήταν πάρα πολλά, ενώ δεν είμαι ο Βασιλειάδης να υπόσχομαι και να μην υλοποιώ. Δεν κατάλαβε κανένας γιατί έκανε την αναδιάρθρωση κατηγοριών, γονάτισαν όλες οι ομάδες».

Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Στη συνάντηση με τον κ. Σαββίδη συζητήσαμε για πολλά, εγώ είμαι υπέρ της δημιουργίας νέων εγκαταστάσεων των ομάδων και λέω «ναι» για το γήπεδο της Τούμπας και επίσης όσοι από τις διοικήσεις των ομάδων θέλουν να καταθέσουν μελέτες για διορθώσεις στα γήπεδα, θα βοηθήσουμε να ανακατασκευαστούν ή να γίνουν νόμιμες επεκτάσεις».

Για το VAR: «Η Πολιτεία κατέβαλλε πολλά λεφτά για το VAR, αλλά συμβαίνουν πράγματα που ανησυχούν το φίλαθλοι κοινό, κάτι για το οποίο πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι φορείς. Μην πυροβολείτε πάντως όλο το σύστημα, για τα λάθη που γίνονται…»

Για τον Καρυπίδη: «Είναι δυναμικός και έχει πλάνο ανάπτυξης της ομάδας του. Για το γήπεδο του Άρη, υπάρχει δρόμος ακόμη…»

 

Και για τον Ηρακλή: «Ενημερώθηκα από τους ανθρώπους του, πήρα ένα φάκελο με τις προτάσεις τους και πρέπει να τις θέσω στο Υπουργείο Οικονομικών».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα