Αυλή ΠΑΟΚ: Μαύρο φίδι που τους έφαγε

Τεχνικός διευθυντής δεν στεριώνει στον ΠΑΟΚ. Λες και η καρέκλα που κάθεται είναι ηλεκτρική. Σαν ένα αόρατο χέρι να τους εξαφανίζει. Είναι παράδοξο πως όλοι οι αποτυχημένοι μαζεύονται στον «δικέφαλο του βορρά». Από τον Γιώργο Γεωργιάδη και τον Ζήση Βρύζα, μέχρι τον Γερμάν Τσιστιακόφ και τον Φρανκ Άρνεσεν. Από τον Λούμπος Μίχελ και τον Μάριο Μπράνκο, έως τον Όλαφ Ρέμπε. Όλοι απομακρύνονται.

Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν το σώφρον πρόσωπο το οποίο, μετά τον προπονητή, θα έχει το ανάστημα… Για να κτυπήσει στην πλάτη τον παίκτη… Για να τραβήξει το αυτί του παίκτη… Για να συζητήσει με τον προπονητή και να βοηθήσει στην τακτοποίηση θεμάτων και λύση προβλημάτων… Για να μιλά και να τον ακούει με προσοχή ο κόσμος του ΠΑΟΚ… Για να μιλά απ’ ευθείας στην οικογένεια Σαββίδη για οτιδήποτε αφορά αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ… Για να λαμβάνονται από αυτήν και υλοποιούνται από αυτό το ζητούμενο πρόσωπο επιτόπου αποφάσεις…

Αυτά οι παρατρεχάμενοι δεν τα ήθελαν. Θα τους χαλούσαν οι δουλειές. Πλέον όμως ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι. Και αν έλθουν οι αγωνιστικές αναποδιές… μαύρο φίδι που τους έφαγε.

Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Φιλώτα Πέλλιου:  «Έχουμε αλλάξει 10. Δεν μπορούμε να προχωράμε έτσι. Θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα πάνω στο θέμα για τον τεχνικό διευθυντή. Δεν υπάρχει σωστή κατεύθυνση».

Δεν σιγοψιθυρίζουν πλέον στον ΠΑΟΚ. Φωνάζουν για το πρόβλημα και δείχνουν την αιτία του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα