Αυτά παθαίνει όποιος… FORZAρει

Η εφημερίδα “FORZA” σε δημοσίευμά της προαναγγέλει συνάντηση Μπαλτάκου-Τσέφεριν αύριο Δευτέρα και μάλιστα προσδιορίζει την ατζέντα, που όπως γράφει έχει ως κύριο πιάτο τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Σε αυτή την προσπάθεια προβάλει και κάποιες ανακρίβειες, προβλέποντας ως Μαντείο των Δελφών την ατζέντα της συζήτησης.

Στην προκειμένη περίπτωση η εφημερίδα παρουσιάζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο να κάνει συνάντηση αύριο Δευτέρα 13 Ιουνίου με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν. Και δεν περιορίζεται στο… ραντεβού, αλλά και στο περιεχόμενο αυτού. Θα πάει λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και θα καταγγείλει τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που αντίκεινται στα καταστατικά της ΕΠΟ, της FIFA και της UEFA.

Και βέβαια το κομμάτι της διαιτησίας δεν μένει… έξω από το αντικείμενο της συνάντησης(;). Θα τα πουν λέει και για το αν θα παραμείνει ο Κλάτενμπεργκ στην προεδρία της ΚΕΔ, αλλά και για την επαγγελματική διαιτησία, με δεδομένη τη διαφορά απόψεων που έχουν για τον αρχιδιαιτητή οι τέσσερις μεγάλοι.

Η «ΑΠΟΨΗ» και η ιστοσελίδα iapopsi.gr έψαξαν το θέμα, καθώς είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Απευθύνθηκε λοιπόν στις πηγές της στην UEFA, που έβαλαν τα γέλια μόλις ενημερώθηκαν για το δημοσίευμα της FORZA.

«Προφανώς πρόκειται για καλοκαιρινό ανέκδοτο, αφού έφθασαν να ορίσουν ημερομηνία και ατζέντα στην υποτιθέμενη συνάντηση», μας είπαν.

Μέχρι την 1η Ιουλίου δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιο ραντεβού του Αλεξάντερ Τσέφεριν, καθώς αυτός θ’ απουσιάζει. Πόσο δε μάλλον δεν έχει οριστεί η ατζέντα. Όταν θα γίνει η όποια συνάντηση με το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, αυτό θα έχει προσδιοριστεί, αλλά όχι τώρα. Κατά συνέπεια η «είδηση» δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Το αν υπάρχουν και άλλα κίνητρα που οι διάφορες παρατάξεις του ποδοσφαίρου-παρατάξεις υπάρχουν και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε που έλεγε και ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης-επιθυμούν να μπουν στην ατζέντα και προσπαθούν με πρώιμη δημοσίευση να ποδηγετήσουν, δεν μπορεί να το γνωρίζει κάποιος, εκτός από αυτούς που έγραψαν και προέβαλαν το κείμενο. Σε κάποια στιγμή και βέβαια θα γίνει συνάντηση Τσέφεριν-Μπαλτάκου, αλλά θα πρέπει πρώτα να καθοριστεί.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα