Αυτή είναι η φωτογραφία του Κώστα Ευριπιώτη μέσα από το νοσοκομείο (φωτο)

Τι λένε δημόσια τα παιδιά του μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στα social media

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο Κώστας Ευριπιώτης, καθώς η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού επιδεινώνεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» όπου νοσηλεύεται, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία.

Από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν βέβαια η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, η αδελφή του, η πρώην σύζυγός του, Βάλια Κωστοπούλου και τα δύο τους παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου πριν από ένα χρόνο, ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι.

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, οι γιοι του ηθοποιού, Ίωνας και Αδαμάντιος έγραψαν ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook στο οποίο ανέφεραν:

«Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Παράλληλα στο προφίλ του Κώστα Ευριπιώτη δημοσιεύτηκε και μια κοινή του φωτογραφία με τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα