Αυτή είναι η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι»

Αναλυτικά όσα αναφέρει δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας σχετικά με το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα

Πρεμιέρα με τρίμηνη καθυστέρηση κάνει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», η εκπομπή του Alpha με την Αντελίνα Βαρθακούρη «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το πρωτότυπο real life game show θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου με τη μετάδοση επεισοδίων που γυρίστηκαν προ καραντίνας, ενώ ταυτόχρονα θα αρχίσουν και νέα γυρίσματα.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Alpha, «η Αντελίνα ξεχύνεται σε γειτονιές, δρόμους, οδούς και λεωφόρους και απευθύνει τρελές ερωτήσεις σε περαστικούς γεμάτους όρεξη και διάθεση να κερδίσουν χρήματα. Χτυπάει κουδούνια και αναστατώνει την καθημερινότητα οποιουδήποτε αποφασίζει να της ανοίξει. Με την αμεσότητα και το χιούμορ της, η Αντελίνα “εισβάλει” παντού και δίνει σε όλους την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρήματα απαντώντας σε ερωτήσεις και συμμετέχοντας σε πρωτότυπες δοκιμασίες.

Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια. Η Αντελίνα αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει και να μοιράσει χρήματα. Ο αστάθμητος παράγοντας; Ο αυθορμητισμός της. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αν της ανοίξεις την πόρτα. Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα