Αυτή ή την άλλη εβδομάδα η κατάθεση του ν/σ για την επικουρική ασφάλιση

«Μυθεύματα» χαρακτηρίζει ο Κ. Χατζηδάκης τα περί αναβολής κατάθεσης του επίμαχου νομοσχεδίου αλλά και τη φημολογία για αντιρρήσεις των Βρυξελλών

Την τρέχουσα εβδομάδα ή το αργότερο το ερχόμενο επταήμερο θα κατατεθεί τελικά το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την επικουρική ασφάλιση των νέων εργαζομένων. Αυτό δεσμεύτηκε ότι θα συμβεί ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα ως «μυθεύματα» τις φήμες περί αναβολής της κατάθεσης του επίμαχου σχεδίου νόμου αλλά και για φερόμενες αντιρρήσεις των Βρυξελλών επί των επερχόμενων ρυθμίσεων.

«Είναι μυθεύματα όσα γράφηκαν περί δήθεν αναβολής του νομοσχεδίου και αντιδράσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ούτε αντιδράσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπάρχουν ούτε αναβολή του νομοσχεδίου θα έχουμε» είπε από το βήμα του 4ου InvestGR Forum 2021, ο Κωστής Χατζηδάκης και συνέχισε:

«Θα έχουμε κατάθεση (σ.σ. του νομοσχεδίου) ή στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επομένης. Επομένως η πραγματικότητα απαντά στις κωμωδίες που ζήσαμε την περασμένη εβδομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα