Αυτοί ασχολήθηκαν με το τσουρέκι κι όχι με τα σπουδαία

Οι λοιποί ΣΥΡΙΖΑίοι πήραν στον λαιμό τους τον Αλέξη, καθώς ασχολήθηκαν με το τσουρέκι που αγόρασε ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη

Στο πρόσφατο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, η Νοτοπούλου και οι λοιποί ΣΥΡΙΖΑίοι πήραν στον λαιμό τους τον Αλέξη, καθώς ασχολήθηκαν με το τσουρέκι που αγόρασε ο πρωθυπουργός, με συνέπεια ο κ. Τσίπρας να ασχολείται με ανοησίες και όχι με σημαντικά πράγματα που ειπώθηκαν στη σύσκεψη, και προσέφερε όπλα για την αντιπολίτευση.

Σε αυτήν τη σύσκεψη ο πρωθυπουργός έμαθε ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, είχε να μιλήσει πέντε εβδομάδες με τον δήμαρχο Κων. Ζέρβα.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε εάν έχει δώσει εντολή να μην ενημερώνονται από τον ΕΟΔΥ οι δήμοι για τα κρούσματα, που αφορούν σχολεία, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς. Και φυσικά, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε αρνητικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι πηγή του Μαξίμου έλεγε πως «η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη μπορεί να αποβεί χρήσιμη, εάν οι εμπειρίες που έζησε μεταφραστούν σωστά και οδηγήσουν σε προσαρμογή του συστήματος κινητοποίησης της κοινωνίας».

Κι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με το τσουρέκι…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα