Αυτοψία Χαρδαλιά σε αποθήκη στην Καρδίτσα όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια

«Το μεγαλύτερο στοίχημα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην ιστορία της πατρίδας μας», υπογράμμισε ο υφ. Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Σε μία από τις πέντε μεγαλύτερες αποθήκες της Ελλάδας όπου αναμένεται να φυλάσσουν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού που θα έρθουν στη χώρα μας, πραγματοποίησε αυτοψία ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφ. Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων συγκεκριμένα επισκέφθηκε την Καρδίτσα και τις εγκαταστάσεις του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών, η οποία -όπως και οι άλλες αποθήκες- θα φυλάσσονται από ισχυρές δυνάμεις.

Αναφερόμενος στο σχέδιο για την αποθήκευση, διανομή και χορήγηση των εμβολιών, ο κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για «πρωτόγνωρη επιχείρηση, που όμοιά της δεν έχει γνωρίσει η χώρα», χαρακτηρίζοντάς την ως «το μεγαλύτερο στοίχημα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην ιστορία της πατρίδας μας».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, σύμφωνα με το KarditsaLive, είχε σύσκεψη μιας ώρα με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Στρατού -που έχει αναλάβει τα logistics, καθώς και με στελέχη του ΔΣ του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Καρδίτσας.

Δείτε τις δηλώσεις του υφ. Πολιτικής Προστασίας από την Καρδίτσα:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα