Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κόνι Μεταξά (ΦΩΤΟ)

Μεταξύ δύο χωρών ζει τον απόλυτο έρωτα η τραγουδίστρια τους τελευταίους δυο μήνες

Η αυθόρμητη και παρορμητική κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά είναι ξανά ερωτευμένη και τους τελευταίους τρεις μήνες περίπου διατηρεί σχέση με τον γοητευτικό διεθνή πολίστα, Μάριο Καπότση.

Η Κόνι Μεταξά ζει έναν θυελλώδη έρωτα και φροντίζει να κρατά καλά κρυμμένο αυτό το «μυστικό» της. Αυτή τη φορά θέλει να προστατεύσει την προσωπική της ζωή και αποφεύγει να απαντά στα τηλέφωνα των δημοσιογράφων. Η όμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται από εχθές στο Βουκουρέστι, όπου ζει ο αγαπημένος της. Ο Μάριος αγωνίζεται με την πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Στεάουα Βουκουρεστίου και αυτός είναι ο λόγος που η Κόνι ταξιδεύει κάθε βδομάδα εκεί για να τον βλέπει από κοντά!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι σε κοινή παρέα και από τότε φαίνεται πως αναπτύχθηκε μια έντονη σχέση μεταξύ τους!Τώρα, απολαμβάνουν τον έρωτά τους και το γεγονός ότι βρίσκονται στο εξωτερικό… μόνο καλό τους κάνει!

Η Κόνι δεν έχει λόγο να φοβάται για paparazzi και αδιάκριτα βλέμματα, με αποτέλεσμα να χαίρεται όσο περισσότερο μπορεί το ειδύλλιο της με τον Μάριο!

Το σίγουρο ότι οι δυο τους φαντάζουν πολύ ταιριαστοί μαζί!

Διαβάστε επίσης