Αυτός είναι ο προπονητής τένις που αποπλανούσε ανήλικες αθλήτριες (φωτό)

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αρχές τα στοιχεία του 34χρονου προφυλακισμένου Χρήστου Δερβένη

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες του προπονητή τένις ο οποίος έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για αποπλάνηση δύο ανήλικων αθλητριών-μαθητριών του, το 2015 και το 2020.

Πρόκειται για τον Χρήστο Δερβένη, που έχει γεννηθεί στις 3 Οκτωβρίου 1987 και ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, κάνοντας κατά πληροφορίες λόγο για «λάθος» που διέπραξε, ζητώντας να πληρώσει «για αυτά που πραγματικά έκανε και όχι για αυτά που του αποδίδονται».

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έγινε κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης και σύμφωνα με αυτήν αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργαειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 09:00 ώρα της 15-1-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη.

Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα