Αυτοτρολάρισμα Ρένας: «Δύναμη Ζωής» με 125 νεκρούς

 

Οι Έλληνες δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν και στην Περιφέρεια, όχι μόνο στις ευρωεκλογές, όπως είπε ο Αλέκος ο Φλαμπουράρης. Πήγαν κι έβγαλαν τον Πατούλη περιφερειάρχη.

Και τώρα, τι θα γίνει με τον Βοτανικό; Ποιος θα δώσει τα λεφτά για να χτιστεί το γήπεδο, τώρα που δεν υπάρχει η Ρένα; Αυτό θα πει αχαριστία. Έτοιμες τις είχε τις μπουλντόζες το Ρενάκι.

Τέλος πάντων, και για έναν ακόμα λόγο έπρεπε να βγει η Δούρου περιφερειάρχης. Διότι έχει το μεγαλείο ν’ αυτοσαρκάζεται η κοπέλα. Μεγαλείο είναι ο αυτοσαρκασμός, το αυτοτρολάρισμα.

Δεν είδατε τι έγραφε στις αφίσες της; «Δύναμη Ζωής», σου λέει το Ρενάκι. «Δύναμη Ζωής» με φόντο το καμένο Μάτι με τους 101 νεκρούς. Και 25 στη Μάνδρα, βέβαια. Αυτό είναι «Δύναμη Ζωής» για το Ρενάκι, που δεν έκλαψε για τους νεκρούς, αλλά όταν ανακοίνωσε ο Τσίπρας ότι τη στηρίζει.

Κι αυτό δεν το… εκτίμησε ο λαός της Αττικής και τη «μαύρισε», όπως του μαύρισε η Ρένα την ψυχή, αλλά και ο Αλέξης που ρωτούσε στα μαύρα τα μεσάνυχτα πότε θα πετάξουν τ’ αεροπλάνα όταν μετρούσαν νεκρούς.

Διαβάστε επίσης