Αυξάνει τις εμφανίσεις λόγω ανησυχίας

Εντύπωση έχει κάνει το γεγονός ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ασχολείται και με την επικοινωνιακή μάχη του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης

Εντύπωση έχει κάνει το γεγονός ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ασχολείται και με την επικοινωνιακή μάχη του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Κι όλα αυτά γίνονται παρά το γεγονός ότι ο γραμματέας του κόμματος είχε αποφασίσει να ριχθεί με τα μούτρα στην εκ βάθρων ανασυγκρότηση του κόμματος. Δηλαδή, το πώς θα αποκτήσουν εκ νέου ζωή οι τοπικές οργανώσεις. Διότι ας μη λησμονούμε ότι σε πολλές συνοικίες τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν ερμητικά κλειστά. Δεν τα ανοίγουν ούτε για να αεριστούν.

Όμως ο Τζανακό φοβήθηκε ότι θα τον ξεχάσουν και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να αυξήσει τις παρεμβάσεις του και όπως εξηγεί σε όλους τους κομματικούς έλαβε αυτή την απόφαση για να βοηθήσει και μόνο. Λόγω και της πείρας του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος.  Έτσι, ενώ από την εκλογή του και για μεγάλο διάστημα απέφευγε τις συνεντεύξεις, εδώ και ενάμιση μήνα έχει αρχίσει να δίνει κάποιες με το σταγονόμετρο, και κάθε εβδομάδα που περνά η συχνότητα των εμφανίσεών του εντείνεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα