Βενεζουέλα: Τους ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι και τους εκτέλεσαν χωρίς έλεος

Θερίζει η εγκληματικότητα στη Βενεζουέλα.  Πιο συγκεκριμένα, ένοπλοι εισέβαλαν σε σπίτι στην πολιτεία Μπολιβάρ της Βενεζουέλας, όπου γινόταν πάρτι αποφοίτησης από το κολέγιο και σκότωσαν οκτώ ανθρώπους, ανάμεσά τους έξι έφηβους, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές

Σε ανακοίνωση του το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα διευκρίνισε ότι ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά όσων συμμετείχαν στη γιορτή αποφοίτησης, στην Καικάρα ντελ Ορινόκο, μια πόλη στη νότια όχθη του ποταμού Ορινόκο.

«Τους ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια τους εκτέλεσαν χωρίς έλεος … δεν άφησαν κανέναν ζωντανό», είπε σε μια τοπική εφημερίδα ο επικεφαλής της κοινότητας.

Σε μια άλλη περίπτωση σε πάρτι γενεθλίων στην πόλη Βάλε ντε λα Πασκουά στην πολιτεία Κουαρίκο της κεντρικής Βενεζουέλας, δολοφονήθηκαν τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα από κουκουλοφόρους.

Η χώρα της Νότιας Αμερικής έχει από τα χειρότερα ποσοστά ανθρωποκτονιών στον κόσμο, υπενθυμίζει το ΑΜΠΕ, αλλά ακόμη και για τα δεδομένα της Βενεζουέλας, είναι εξαιρετικά σπάνιες οι περιπτώσεις ομαδικών δολοφονιών και τόσο μεγάλου αριθμού θυμάτων σε μια και μόνο περίπτωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα