«Βλέπουμε σποτ γεμάτα υποκρισία και κοροϊδία»

Δεν είναι και στο καλύτερο σημείο οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο κόμματα που συγκροτούν τη συγκυβέρνηση, κάτι που επιβεβαιώνεται και με την αντίδραση του γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ για τα προεκλογικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Δημήτρης Καρύδης με ανάρτηση του στο Facebook εκφράζει την αντίδραση του και μεταξύ άλλων κάνει λόγο για υποκρισία και κοροϊδία. «Βλέπουμε τα σποτάκια της Ν.Δ. και μένουμε άναυδοι με την υποκρισία, την παραπλάνηση και την κοροϊδία. Προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι όλα τελικά έγιναν από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς» αναφέρει και τονίζει ότι «προφανώς, είναι ένα μεγάλο ψέμα».

«Το ότι έχουμε σήμερα πρωτογενές πλεόνασμα οφείλεται κατά 80% στις προσπάθειες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και κυρίως στις θυσίες του ελληνικού λαού μέχρι το 2012» αναφέρει και συνεχίζει: «Τότε η Ν.Δ. μιλούσε για «πολιτική εξαπάτηση», «ολέθριο σφάλμα», παρουσίαζε «Ζάππεια», τροφοδοτούσε την ακραία πόλωση και οργάνωνε τους “αγανακτισμένους”. Επίσης, δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ ακολούθησε μια συνεπή και σταθερή πορεία για τη σωτηρία της χώρας και ότι «παρότι ματώσαμε ως παράταξη, θέλαμε και θέλουμε τη συνεργασία και την ενότητα των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων».

Σημειώνει δε ότι από εδώ και πέρα, το κύριο μέλημά του ΠΑΣΟΚ είναι «να αφήσουμε πίσω τα μνημόνια και την κρίση», όπως και να έρθει γρήγορα η ανάπτυξη, να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή. Ο κ. Καρύδης τονίζει ακόμα πως «για να γίνουν αυτά πράξη πρέπει να διαφυλαχθεί η σταθερότητα της χώρας, να ενισχυθεί η Κεντροαριστερά της ευθύνης και η συναίνεση».

«Λέμε ένα μεγάλο όχι στο διχασμό, στον δεξιό και αριστερό λαϊκισμό, στην οπισθοδρόμηση» καταλήγει ο κ. Καρύδης.

Διαβάστε επίσης