Μπλόκο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης

Χωρίς τους οπαδούς του θα παραταχθεί στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Αστέρα, όπως έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης οι γηπεδούχοι.

Συγκεκριμένα, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει πως μετά την απόφαση των αρμόδιων αρχών (Υπουργείο, Αστυνομία), ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟΚ (04/03, 15:00) παρά μόνο κάρτες διαρκείας. 

Ως εκ τούτου δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι απόρροια της απαγόρευσης οργανωμένης, αλλά και μεμονωμένης μετακίνησης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. 

Η πάγια θέση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι να διεξάγονται αγώνες σε γεμάτα από φιλάθλους γήπεδα. Παρόλα αυτά οι αποφάσεις των Αρχών μας αναγκάζουν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας ΜΟΝΟ με την παρουσία των κατόχων διαρκείας προκειμένου να προστατεύσουμε την ΟΜΑΔΑ μας από καταστάσεις με τις οποίες θα κινδυνεύσει με τιμωρία (αγωνιστική και χρηματική). 

Παρόλα αυτά, σε μια προσπάθεια να μην απογοητεύσουμε τους φιλάθλους μας οι οποίοι εδώ και χρόνια μας στηρίζουν και δεν έχουν κάρτες διαρκείας, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έλαβε την απόφαση να εκδώσει ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τα ματς που απομένουν μέχρι το φιναλε της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. 

Τα εισιτήρια θα διατίθενται την Πέμπτη (01/03), την Παρασκευή (02/03) και το Σάββατο (03/03) στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) στην τιμή των 35 ευρώ. Για να εκδοθεί το εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει να συμπληρωθεί η απαραίτητη φόρμα με τα στοιχεία του κατόχου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα