Βρετανία: «Τεκνατζού» 71 ετών έχει βγει ραντεβού με 200… μωρά (photo)

Τι κι αν έχει ήδη δύο διαζύγια στο ενεργητικό της, η Μάργκαρετ Κόλινς από το Νιούκαστλ της Αγγλίας δηλώνει αθεράπευτη λάτρης του φλερτ και των… τεκνών.

«Οι άνδρες της ηλικίας μου είναι βαρετοί» δήλωσε η 71χρονη, η οποία αποκάλυψε ότι έχει βγει ραντεβού με πάνω από 200 νεαρούς άνδρες. «Μου αρέσει να διασκεδάζω και να χορεύω. Μου αρέσει το κλάμπινγκ με την κόρη μου Μάντι και όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω μας όταν βγαίνουμε μαζί» επεσήμανε η ξανθιά «τεκνατζού». «Πιστεύω ακράδαντα ότι η ζωή αρχίζει στα 70. Ποτέ δεν ένιωσα πιο ξέγνοιαστη και επιθυμητή και είμαι αποφασισμένη να χαλάσω όλα τα λεφτά της σύνταξης διασκεδάζοντας» προσθέτει ακόμα η Κόλινς.

Μετά το τέλος των γάμων της, η 71χρονη έφτιαξε προφίλ σε ιστοσελίδες online dating: «Μερικές φορές μπορεί να λάβω έως και 100 μηνύματα ραντεβού για το ίδιο βράδυ. Οι άνδρες απλά πέφτουν στα πόδια μου, είχα προτάσεις γάμου, αλλά απολαμβάνω να είμαι single».

collins
“Οι άνδρες απλά πέφτουν στα πόδια μου, είχα προτάσεις γάμου, αλλά απολαμβάνω να είμαι single” δηλώνει η Μάργκαρετ Κόλινς
Διαβάστε επίσης