«Βρώμικος» πόλεμος στον δήμο 3Β

Με «βρώμικο» πόλεμο και χτυπήματα κάτω από τη μέση προσπαθεί ο Σπύρος Πανάς να κερδίσει τον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθώς ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είναι το μεγάλο φαβορί του β’ γύρου.

Κλιμακώνοντας τον πόλεμο λάσπης, ο κ. Πάνας σε προεκλογική του διαφήμιση επιτίθεται εμμέσως πλην σαφώς στον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, τον οποίο κατηγορεί ότι κατέβηκε υποψήφιος με τον κ. Κωνσταντέλλο προκειμένου να του δοθούν για εμπορική εκμετάλλευση οι παραλίες της Βούλας. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει, με τον ίδιο τον αγαπημένο τραγουδιστή να έχει πάρει θέση για το θέμα με επιστολή του.

«Ο ισχυρισμός του για την δήθεν κρυφή ατζέντα μου είναι τουλάχιστον αστείος και μου δημιουργεί την εξής εύλογη απορία: Οταν ο κύριος Πανάς επανειλημμένα με επισκεπτόταν σπίτι μου και με παρακαλούσε να κατεβώ με την δική του παράταξη τότε δεν εξυπηρετούσα κρυφά επιχειρηματικά συμφέροντα; Αλλωστε ο βασικός λόγος που τον απέρριψα είναι γιατί δεν με έπεισε ότι έχει πρόθεση να βοηθήσει τον τόπο μας.

Οι επιχειρήσεις που έχω είναι τρεις καντίνες και ένα αθλητικό κέντρο στο οποίο αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά, μακριά από τα ναρκωτικά και τις αλκοολούχες ουσίες. Προφανώς δεν αρέσει του κου Πανά αυτό; Μήπως θέλει και να το κλείσουμε; Διευκρινίζω ότι οι επιχειρήσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τον Δήμο αλλά ανήκουν στην ΕΤΑΔ Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Δημοσίου», γράφει στην ανακοίνωση του ο Λευτέρης Πανταζής.

Επίσης, αντιστρέφει το ερώτημα προς τον κ. Πανά, διερωτώμενος εάν ο υποψήφιος δήμαρχος «είναι ή ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στην πόλη μας, έχει ή είχε ποτέ συμφέροντα από αυτά;».

panas

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα