«Χαιρετάει» τον Παναθηναϊκό ο Μπουζούκης

Μετά την ενημέρωση που υπήρξε προς τον Παναθηναϊκό στις αρχές Δεκεμβρίου, από την πλευρά του εκπροσώπου του Γιάννη Μπουζούκη, περί ενδιαφέροντος από το εξωτερικό για τον 23χρονο μέσο, οι «πράσινοι» φαίνεται πως έδωσαν το «πράσινο φως» για την αποχώρηση του παίκτη στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου.

Ο Μπουζούκης έχει χάσει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο τη θέση του στο (βασικό) αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Από τις 57 συμμετοχές της διετίας 2018-2020, μετράει απ’ τις αρχές της περασμένης σεζόν 18 παρουσίες στα ματς του «τριφυλλιού» κι αυτές κυρίως ως αλλαγή, ενώ φέτος έχει παίξει μόλις σε 5 αγώνες (σύνολο 63 αγωνιστικά λεπτά).

Η αποχώρηση για τον ίδιο μοιάζει πλέον μονόδρομος, προκειμένου να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του, απ’ τη στιγμή που ο εκπρόσωπός του έχει στα χέρια του προσεγγίσεις από ομάδες της Πορτογαλίας (Φαμαλικάο), της Ολλανδίας και της Τουρκίας.

Η δε πλευρά του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως έδωσε πλέον το «ΟΚ» για να φύγει ο παίκτης. Συγκεκριμένα, αυτό που φέρεται να μεταφέρθηκε απ’ τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» προς την πλευρά του Μπουζούκη, ήταν πως «…εφόσον καταλήξετε στις προτάσεις που έχετε στα χέρια σας, ελάτε στη διακοπή του πρωταθλήματος να βρούμε μία λύση που θα είναι σωστή για όλους».

Αυτό που είναι επίσης ξεκάθαρο απ’ την πλευρά του ποδοσφαιριστή, είναι πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία συζήτησης με άλλη ελληνική ομάδα, παρότι υπήρξαν διάφορες… φήμες τις τελευταίες εβδομάδες.

Κι αυτό που θέλει ο Μπουζούκης είναι να δοκιμάσει πλέον τις δυνάμεις του σε ομάδα του εξωτερικού, έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα