Χαλίλοβιτς: «Πέρασα τις εξετάσεις, ο Άρης δεν προσέφερε όσα είχαμε προφορικά συμφωνήσει»

«Επίθεση» στον Άρη εξαπολύει ο Αλέν Χαλίλοβιτς με αφορμή τα ρεπορτάζ που ακολούθησαν που ανέφεραν ότι η μεταγραφή του τελικά δεν έγινε γιατί εκείνος δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο 27χρονος άσος επισημαίνει ότι όλα αυτά είναι ψέματα και πως η αλήθεια είναι ότι η προσφορά της ελληνικής ομάδας δεν ήταν αυτή που είχε συμφωνηθεί προφορικά. Μάλιστα, αναφέρει ότι εκείνος εμπιστεύθηκε τον πρόεδρο του Άρη, έλυσε το συμβόλαιό του με την προηγούμενη ομάδα του αλλά δυστυχώς χωρίς να υπάρξει η θετική εξέλιξη στις συζητήσεις.

«Μετά από όλα τα ψέματα που διάβασα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι:


Δεν είναι αλήθεια ότι δεν πέρασα τις ιατρικές εξετάσεις, τις πέρασα. Η… πραγματική αλήθεια είναι ότι δεν φτάσαμε σε μια συμφωνία γιατί η ομάδα δεν έφτασε την προσφορά του στο συμβόλαιο, την οποία είχαμε συμφωνήσει προφορικά νωρίτερα. Πήγα στην Θεσσαλονίκη με πίστη ότι θα υπογράφαμε με βάση όλα όσα μου είχαν υποσχεθεί. Δυστυχώς, οι άνθρωποι που έκατσαν στο τραπέζι μαζί μου, μου άλλαξαν την ιστορία.

Ο πρόεδρος ούτε καν που εμφανίστηκε, παρά το γεγονός ότι με προσκάλεσε να πάω, παρά το γεγονός ότι τελείωσα το συμβόλαιο που είχα με την προηγούμενη ομάδα μου και τον εμπιστεύθηκα.

Αυτό είναι απλώς μια ένδειξη ότι οι προθέσεις τους δεν ήταν σοβαρές. Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα», αναφέρει ο Χαλίλοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα