Χαμός με Ακρίτα και Μπακογιάννη στο διαδίκτυο για τον Μακρόπουλο

Θέση για την ανάρτηση εν μέσω κορωνοϊού του Αντιδημάρχου Αθηναίων στην οποία ανέφερε πως νοστάλγησε το σπίτι του στο Μπάντεν Μπάντεν και την Aston Martin του, πήρε η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα. Σε ανάρτησή της στο Facebook, αναφέρει πως “δεν χρεώνουμε τίποτα στον κ. Μακρόπουλο γιατί τόσα καταλαβαίνει και τόσα γράφει”, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το κριτήριο με το οποίο ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, επιλέγει τους συνεργάτες του, δίνοντας ως παράδειγμα την Αλεξία Έβερτ και την Κατερίνα Γκαγκάκη

“Δεν χρεώνουμε τίποτα στον κ. Μακρόπουλο που δεν τον ξέραμε κι από χτες. Προφανώς τόσος είναι, τόσο καταλαβαίνει, τόσα γράφει. Ο κ. Μπακογιάννης όμως; Που τον έκανε κι αντιδήμαρχο; Αν θυμηθούμε δε και τις άλλες αντιδημάρχους του, την Αλεξία Έβερτ και την Κατερίνα Γκαγκάκη, διαπιστώνουμε πως ο Μπακογιάννης εκτός από ευφάνταστος και οραματικός δήμαρχος, είναι και εξαίρετος κριτής χαρακτήρων. Το να κοκορεύεσαι δημοσίως ότι σου λείπει το Μπάντεν Μπάντεν και η Άστον Μάρτιν είναι η επιτομή της καραβλαχιάς όπως την ξέρουμε κι όπως την αγαπήσαμε”, αναφέρει η κ. Ακρίτα στην ανάρτησή της.

Ποιος είναι ο Νίκος Μακρόπουλος

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη “Αθήνα Ψηλά” για τον δήμο Αθηναίων. Ο κ. Μακρόπουλος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Leeds. Μυήθηκε στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης από τον αείμνηστο δήμαρχο Αθηναίων Γ. Πλυτά. Το 1998 απόκτησε την Ευρώπη Ασφαλιστική.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Πρόεδρος του Association of Lloyd’s Brokers Representatives in Greece, Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Υπήρξε Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μέλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, ΓΓ του Συνδέσμου Εκπροσώπων Ασφαλιστικών Εταιριών, Μέλος, Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων. Το 2018 έλαβε τη διάκριση του “Ηγέτη της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα