Χαμός με τη φράση της Αχτσιόγλου

H βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στο πλαίσιο κομματικής διαδικτυακής εκδήλωσης, είπε ότι «η πανδημία είναι ευκαιρία για την αριστερά, ενώ η κανονικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία».

«Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία και ταυτόχρονα πολύ μεγάλη ευθύνη που έχουμε ως πρώτο κόμμα της Αριστεράς στην Ευρώπη να δράσουμε ώστε αυτές οι μετατοπίσεις, αυτές οι ρωγμές που υπήρξαν στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας να μπορέσουν να οδηγήσουν σε μια μεγαλύτερη, σε μια ουσιαστικότερη πολιτική αλλαγή», σημείωσε.

Και πρόσθεσε «η κανονικότητα, στην πραγματικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά. Η κανονικότητα οδηγεί στον ατομικισμό, γι’αυτό και η κυβέρνηση επενδύει στην ατομική ευθύνη».

.

Οργή και αγανάκτηση δείχνουν οι χρήστες του twitter μετά τη φράση του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ότι η πανδημία είναι ευκαιρία.

Το hashtag #η_πανδημια_είναι_ευκαιρία είναι από χθες πρώτο στο ελληνικό twitter, με πολίτες να γράφουν τη δική τους δραματική εμπειρία από τον κορονοϊό ή αγαπημένων τους προσώπων και παράλληλα να κατηγορούν ή να ειρωνεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ για τον κυνισμό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα