Χαμός στα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης- Οι ανεμβολίαστοι σπεύδουν να κλείσουν ραντεβού πριν το Σάββατο

Μεγάλες λίστες αναμονής έχουν δημιουργηθεί στα κομμωτήρια τις Θεσσαλονίκης, μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Θάνου Πλεύρη για διενέργεια rapid test για την είσοδο ανεμβολίαστων σε κομμωτήρια.  

«Δεν έχει σταματήσει να χτυπά από χθες το απόγευμα το τηλέφωνο. Πήραν τουλάχιστον 30 άτομα για να κλείσουν ραντεβού, οι περισσότεροι επειδή θέλουν να προλάβουν την εφαρμογή του μέτρου», δήλωσε στο ThessToday.gr ο Γιάννης Κωττούλας, ιδιοκτήτης επιχείρησης στην οδό Δελφών, ενώ στη συνέχεια εξήγησε αν και οι περισσότεροι προσπαθούν να γλιτώσουν προσωρινά τα έξοδα του rapid test, μερικοί ανησύχησαν μήπως κλείσουν καθολικά τα κομμωτήρια και τα κουρεία.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κομμωτών και Κουρείων Θεσσαλονίκης μιλώντας στο ThessToday.gr χαρακτηρίζει ως «απαράδεκτο» το μέτρο για την είσοδο στα κομμωτήρια με την επίδειξη rapid test, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θα αναβιώσει το φαινόμενο με το… βαλιτσάκι και την παράνομη παροχή υπηρεσιών κατ’ οίκον.

«Το μέτρο αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τον κλάδο μας. Είναι ένα μέτρο το οποίο ουσιαστικά μας κλείνει και εξωθεί όλους τους πελάτες να πάνε στα σπίτια των πλανόδιων κομμωτών. Ποιος θα πληρώσει rapid test για να έρθει να κουρευτεί;», διερωτήθηκε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για «ταφόπλακα των επιχειρήσεών μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα