Χαμός στον ΣΚΑΪ με Μπογδάνο και Γκιόκα

Ο «κακός χαμός» στον «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα», στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης, όταν ο βουλευτής ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ είχαν μια έντονη κόντρα, με φωνές, προσβολές και απειλές για μηνύσεις, με αφορμή την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Μπογδάνος ήταν καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική του ΣΚΑΪ για να μιλήσει για το περιστατικό και- μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του ΚΚΕ, το οποίο έψεξε για τα όσα ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του Περισσού αναφερόταν χαρακτηριστικά:

«Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος».

«Η ανακοίνωση εκφράζει την καταδίκη της σε αυτό το περιστατικό που έγινε» τόνισε ο κ. Γκιόκας.

Έντονα αντέδρασε ο βουλευτής της ΝΔ με αποτέλεσμα να ανταλλάσσουν πυρά χωρίς να ακούγεται ουσιαστικά καμία από τις δυο πλευρές.

«Μιλήσατε για χαφιεδισμό» υπογράμμισαν οι παρουσιαστές της εκπομπής στον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΚΕ και του επισήμαναν να απαντάει στις ερωτήσεις.

«Το πώς θα απαντήσω είναι δικό μου θέμα» απάντησε ο κ. Γκιόκας και υπογράμμισε πως «τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια» ο κ. Μπογδάνος. «Αυτό κάνει εδώ και καιρό» πρόσθεσε.

Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ ο οποίος είπε ότι «η ανακοίνωση του ΚΚΕ εξακολουθεί σε ένα βιολί που οπλίζει χέρια». «Ο κ. Γκιόκας», συνέχισε, «ζήτησε να μιλήσει για να μη μιλήσουμε εμείς, φοβούμενος την αλήθεια ζήτησε να μας διαλύσει τη συζήτηση».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ επιχείρησε να απαντήσει με τον κ. Μπογδάνο να του λέει «θα μιλήσει κανένας άλλος εκτός από τους εκπρόσωπους του τραμπουκισμού;».

Στο τραπέζι έπεσαν και οι προειδοποιήσεις για μηνύσεις με τον κ. Γκιόκα να λέει «ας με μηνύσει και εμείς μπορούμε να τον μηνύσουμε έδινε παρανόμως στοιχεία διαδηλωτή».

Ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Μηνύστε με, αίρω την ασυλία μου, μήνυσα τον Πολάκη, κέρδισα, μήνυσα το Luben, κέρδισα, μήνυσα τον Βαξεβάνη, κέρδισα». «Αίρω την ασυλία μου αν το ΚΚΕ έχει να με μηνύσει για κάτι» συμπλήρωσε.

Ο κ. Γκιόκας κατέληξε λέγοντας «δεν μπαίνω σε διάλογο με τον Μπογδάνο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα