Χαμός στον Βόλο με Αχιλλέα Μπέο και Κώστα Καραπαπά

Χαμός έγινε στον Βόλο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την τοπική ομάδα, καθώς τα διαιτητικά όργια, προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων που βρίσκονταν στον πάγκο των φιλοξενουμένων.

Οι διαμαρτυρίες προκάλεσαν την αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου που καθόταν στον πάγκο ως… διερμηνέας. Αποτέλεσμα της έντονης αντιπαράθεσης που ακολούθησε η αποβολή του Αχιλλέα Μπέο και του Κώστα Καραπαπά.

Ο Ολυμπιακός από το ακυρωθέν γκολ του Σουντανί στο 17ο λεπτό είχε παράπονα από τον Φωτιά και τον συνεργό του Ευαγγέλου, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη λίγο μετά το ημίωρο της αναμέτρησης στον Βόλο.

Οι άνθρωποι του πάγκοι του Ολυμπιακού βλέποντας πως ο διαιτητής αφήνει τους γηπεδούχους να ρίχνουν στο ψαχνό, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης Βασίλη Φωτιά, κάτι που έφερε την έντονη αντίδραση του πάγκου των γηπεδούχων.

Ο Αχιλλέας Μπέος (έχει δηλωθεί στο φύλλο αγώνα ως διερμηνέας) και ο Κώστας Καραπαπάς ήταν αυτοί που πρωταγωνίστησαν σε έντονο φραστικό επεισόδιο, κάτι που οδήγησε στην αποβολή και των δύο από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα