Χανιά και Πανσερραϊκός δεν πήραν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2

Αρνητικές εξελίξεις προέκυψαν για τα Χανιά και τον Πανσερραϊκό, καθώς δεν τους χορηγήθηκε άδεια για συμμετοχή στη Super League 2.

Συνεπώς οι δυο ομάδες δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές με παίκτες άνω των 25 ετών, ανεξαρτήτως ιδιότητας και υπηκοότητας, εκτός από τρεις ποδοσφαιριστές, πληρώνοντας παράλληλα πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Μπορούν ωστόσο, να κάνουν απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων κάτω των 25 και απεριόριστες αλλοδαπών κάτω των 23, όπως και απεριόριστες ανανεώσεις συμβολαίων των υφιστάμενων συμβολαίων, ανεξαρτήτως ηλικίας και υπηκοότητας.

Αντίθετα, τόσο τα Τρίκαλα όσο και η Νίκη Βόλου πήραν το «οκ» σε δεύτερο βαθμό και μπορούν να προχωρήσουν στον προγραμματισμό τους.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του την 1 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924.

– Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1946 και ΠΑΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».

Παράλληλα, την έγκρισή της για να ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα της Super League 2 στις 12 Σεπτεμβρίου έδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η σύγκληση Ειδικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ στις 27 Αυγούστου 2021 για την εκλογή των μελών των δικαστικών και δικαιοδοτικών οργάνων της Ομοσπονδίας.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα