Χαράκωσαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή σε αγώνα στην Ηλιούπολη!

Σοκ προκαλεί η καταγγελία αθηναϊκής ομάδας για την επίθεση που δέχτηκε ποδοσφαιριστής της σε…φιλικό αγώνα κι ενώ βρισκόταν στην εξέδρα.

Το θλιβερό περιστιατικό συνέβη κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα με τον Χαραυγιακό την Τετάρτη στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο στην Ηλιούπολη.

Μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε στον Άντι Μπέτσκο, τον τερματοφύλακα της ομάδας που δεν αγωνίστηκε, και του χάραξαν το πρόσωπο με μαχαίρι!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Διάνα Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης:

«Το ΔΣ της Διάνα Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης καταγγέλει ένα τραγικό περιστατικό που διαδραματίσθηκε στις εξέδρες του Α Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης στον φιλικό αγώνα Χαραυγιακού – Διάνα.

Κάποια κακομαθημένα παιδιά, εχθροί του ποδοσφαίρου και του Χαραυγιακού χαράκωσαν με μαχαίρι τον τερματοφύλακα της Διάνα Άντι Μπέτσκο (φωτογραφία) που ήταν με παρέα του στην εξέδρα αφού ήταν εκτός αποστολής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τέτοια περιστατικά ταλανίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το θέμα πρέπει να απασχολήσει όλους όσοι εμπλέκονται στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Την ευθύνη για ανάλογα περιστατικά (όταν κυρίως είναι επαναλαμβανόμενα) την έχουν τα γηπεδούχα σωματεία και οι διοικήσεις τους.

Ευχόμαστε να απαλλαγούν γρήγορα από τέτοιες ενέργειες για το καλό του ποδοσφαίρου και της πόλης μας. Δεν έχουν θέση ανάμεσά μας τέτοιες συμπεριφορές. Περαστικά στον Άντι. Περαστικά σε όσους παρεκτρέπονται στους αθλητικούς χώρους»

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα