Χαραλαμπίδης: «Να μη γιορτάσουμε τώρα αλλά διπλά το Σάββατο»

Σχολίασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα αλλά και την απόδοση των παικτών του παρουσιάστηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι μεγάλο μέρος της νίκης οφείλεται στην άμυνα.

Και προέτρεψε τους παίκτες του να μην πανηγυρίσουν την αποψινή επικράτηση επί της Σαραγόσα, αλλά να (φροντίσουν να) να γιορτάσουν διπλά μετά τον σαββατιάτικο αγώνα με το Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Καταρχήν να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια και τη συγκέντρωση που είχαν για 40 λεπτά και να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να μας στηρίξει και μας βοήθησε ιδιαίτερα να ξεπεράσουμε κάποιες στιγμές που δυσκολευτήκαμε μες το παιχνίδι.

Αυτή η ομάδα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όσον αφορά τι δυνατότητες έχουμε. Εμείς προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα του καθενός.

Αν χρειάζεται να βάζουμε 95 πόντους για να κερδίζουμε θα το κάνουμε. Τα παιδιά έπαιξαν συγκεντρωμένα έπαιξαν σύμφωνα με αυτά που είχαμε πει και θεωρώ ότι ένα μεγάλο μέρος της νίκης οφείλεται στην άμυνα μας.

Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ όπου και αν παίζει θα πρέπει να πηγαίνει για τη νίκη ανεξαρτήτως χρημάτων και προβλημάτων κτλ αυτό το κλαμπ είναι πολύ μεγάλο για να μην πηγαίνει για τη νίκη.

Οι βλέψεις μου όταν ανέλαβα ήταν για το επόμενο τριήμερο δεν κοιτούσα τόσο μακριά. Το πρόγραμμα είναι πολύ απαιτητικό. Αυτό που ζήτησα από τα παιδιά είναι να μην γιορτάσουμε αυτή τη νίκη αλλά να γιορτάσουμε δίπλα το Σάββατο.

Είναι πολλά που χρειάζονται βελτίωση. Το πιο ευχάριστο είναι ότι έχω να κάνω με ένα γκρουπ ανθρώπων που είναι εξαιρετικοί συνεργάτες. Προσπαθώ να απλοποιήσω όσο μπορώ το μπάσκετ και να έχουμε ξεκάθαρους ρόλους. Όταν ευχαριστώ τους παίκτες μου για τη νίκη τους ευχαριστώ και για τη συγκέντρωση τους στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Χρειαζόμαστε αυτές τις νίκες για να αποδεικνύουμε και στα παιδιά ότι η δουλειά τους πιάνει τόπο. Η ενέργεια έχει να κάνει με το ότι είμαστε ένα επιτελείο που μπορούμε να προσφέρουμε ότι μπορούμε, έχουμε έναν γυμναστή που έχουμε άψογη συνεργασία και αποφασίζουμε πότε πρέπει τα παιδιά να ξεκουραστούν».

Απίστευτος Σμιθ οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε νίκη 93-78 επί της Σαραγόσα (video)

Διαβάστε επίσης