Χαρδαλιάς: «Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια των φιλάθλων»

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε πως το Final 8 της διοργάνωσης για τη σεζόν 2019-20 θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

Το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει ξανά τους αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο και η ΑΕΚ θα παίξει εκ νέου εντός Ελλάδας για το βαρύτιμο τρόπαιο.
Θέση στο Final 8 έχουν επίσης οι Σαραγόσα, Νίμπουρκ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Σαν Πάμπλο Μπούργος και Τουρκ Τέλεκομ, ενώ οι άλλες δύο θέσεις θα προκύψουν από τα ζευγάρια της Ντιζόν με τη Νίζνι και της Τενερίφης με την Οστάνδη.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του BCL, η απόφαση για την παρουσία φιλάθλων ή όχι θα παρθεί τις επόμενες μέρες και σημαντικό ρόλο θα παίξει η εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στάθηκε στους νέους δρόμους που ανοίγει η Ελλάδα με την ανάληψη της διεξαγωγής του Final 8 του Basketball Champions Leagueστο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας στη συνέντευξη Τύπου:

«Λίγα λόγια από καρδιάς. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να συγχαρώ και την ΚΑΕ ΑΕΚ και το BCL. Η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη χώρα, μαι έμπειρη σε αθλητικά γεγονότα χώρα, αλλά και ασφαλής χώρα. Η προσπάθεια των τελευταίων μηνών θα υλοποιηθεί πάνω σε πάρα πολλά ζητήματα σχετικά με τον αθλητισμό. Όλη αυτή την εμπειρία θα την κεφαλαιοποιήσουμε και με όρους ασφάλεια και υπευθυνότητας θα προχωρήσουμε. Με τεράστια προσπάθεια και επιμονή των Ελλήνων ανοίξαμε δρόμους. Έτσι και τώρα η χώρα μας ανοίγει νέους δρόμους με ευθύνη και σοβαρότητα.

Πέρα από τις προθέσεις και τις διαθέσεις, υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα. Κάθε μέρα αξιολογούνται τα δεδομένα. Αυτό θα συμβεί και τώρα όσο πλησιάζουμε στη διοργάνωση. Πάντα σε συνεννόηση με τους επιδημιολόγους και πάντα έχοντας συγκεκριμένα πρωτόκολλα, ώστε να γίνουν οι αγώνες παρουσία κάποιων φιλάθλων. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να το ορίσουμε τώρα. Τα πράγματα μεταβάλλονται συνεχώς. Όσο πλησιάζουμε στη διοργάνωση, τόσο θα αξιολογούμε περισσότερα τα πράγματα. Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια των φιλάθλων».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα