Χαριστέας: «Αν το παιχνίδι ήταν 50-50 θα φεύγαμε με τη νίκη»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, Αγγελος Χαριστέας μετά το 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ προχώρησε σε δηλώσεις εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία του Ευαγγέλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ηρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, τη νίκη. Ολοι είδαν ότι έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Εάν δεν ήταν ο ρέφερι ο οποίος έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Δεν είμαι άνθρωπος που στέκομαι σε αυτά αλλά η ελληνική διαιτησία έχει πολλά προβλήματα. Το συζήτησα και στην UEFA.

Χάνουμε την ουσία του αθλήματος. Χάνουμε πολύ χρόνο στο VAR το οποίο δεν έχουμε μάθει να χρησιμοποιούμε. Εκνευρίζει τους πάντες. Κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Ως ΠΑΕ είμαστε ευχαριστημένοι από τους παίκτες. Αν το παιχνίδι ήταν 50-50 θα φεύγαμε με τη νίκη. Οι δηλώσεις μου δεν έχουν να κάνουν με την ΑΕΚ. Απλά ο Αρης απέδειξε πόσο δυνατός είναι.

Οσοι δουν τις φάσεις από την αρχή, θα εντοπίσουν έναν προπονητή που σταματάει συνέχεια το παιχνίδι. Χαλάει το παιχνίδι για 5-10 λεπτά και μετά δίνει οκτώ λεπτά καθυστερήσεις. Κάτι δεν πάει καλά».

Διαβάστε επίσης