Χαριστέας : Συμβολική η υποψηφιότητά μου

Για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και την δική του στην ΕΠΟ, μίλησε ο Άγγελος Χαριστέας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ερωτηθείς για το θέμα είπε σχετικά:

«Βγαίνει μπροστά ένα πρόσωπο, ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Όμως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Ένα πρόσωπο δεν φτάνει. Χρειάζεται στήριξη ώστε αυτό το πρότζεκτ να μην καεί. Είναι ένα πρότζεκτ που το τρέχουν μεγάλες χώρες όπως η Γερμανία, με επιτυχία. Εγώ οφείλω να υποστηρίξω αυτό το πρότζεκτ. Ξέρω τους κινδύνους. Ένας κίνδυνος είναι να μην εκλεγείς. Η υποψηφιότητά μου είναι συμβολική. Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου σαν παράγοντας, με την εμπειρία και τις επαφές μου με την UEFA ως πρεσβευτής της γιατί η συνεργασία που υπάρχει είναι σε πολύ μικρό ποσοστό».

Ακόμη ρωτήθηκε για το αν τον ενδιαφέρει, εφόσον δεν εκλεγεί, να πάρει μια θέση στην ΕΠΟ: «Έχω μια θέση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που είναι πολύ σημαντική και παράγουμε έργο σε καθημερινή βάση. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να βοηθάω. Αν μου πει ο Θοδωρής, θέλω να τον βοηθήσω γιατί είμαστε φίλοι και πιστεύω πως αν συνεργαστούμε όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε κάτι καλύτερο. Αν δεν στηρίξουμε αυτό το πρότζεκτ, στο τέλος θα βγούμε όλοι χαμένοι. Εγώ δεν έβαλα υποψηφιότητα γιατί με έβαλε κάποιος, αλλά έχει να κάνει ξεκάθαρα με το πρότζεκτ του Θοδωρή. Όλα τα παιδιά του 2004 τον στηρίζουμε, απλώς κάποιοι δεν θέλουν να βγουν μπροστά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα