Χαρίτσης: Ο λαός θα δώσει την τελική του ετυμηγορία

«To μήνυμα των ευρωεκλογών ήταν πολύ σημαντικό αλλά αυτή τη φορά ο ελληνικός λαός δε θα δώσει ένα μήνυμα αλλά την τελική του ετυμηγορία για το πώς θα πάει η χώρα τα επόμενα χρόνια», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

«Ο ελληνικός λαός θα δώσει την ετυμηγορία για το αν θέλει η χώρα να συνεχίσει αυτήν την προσπάθεια», συνέχισε ο υπουργός Εσωτερικών και αναφέρθηκε στα εννέα συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης για πρώτη φορά.

«Η ελληνική κοινωνία πρέπει να προχωρήσει μπροστά»
«Δυστυχώς αυτό που ακούμε και σήμερα από τη ΝΔ είναι ουσιαστικά μία επιστροφή, μία επανάληψη των πολιτικών που μας έβαλαν στην κρίση. Η ελληνική κοινωνία πρέπει να προχωρήσει μπροστά» επισήμανε ο Αλ. Χαρίτσης μιλώντας στον Alpha.

Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι ο πολιτικός διάλογος, εν όψει των εκλογών, πρέπει να γίνει με προγραμματικούς όρους, γιατί είναι δικαίωμα των πολιτών να γνωρίζουν με ποιες θέσεις προσέρχονται σε αυτήν την πολύ κρίσιμη εκλογική μάχη τα κόμματα, που διεκδικούν την ψήφο τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκκινεί σήμερα αυτή την διαδικασία διαλόγου με την κοινωνία, με μία εκδήλωση, στην οποία ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει βασικές προγραμματικές στοχεύσεις, που αφορούν τόσο στη συνέχιση της προσπάθειας για τη στήριξη της εργασίας και των μικρομεσαίων στρωμάτων, όσο και στην αναπτυξιακή προοπτική που πρέπει να έχει η ελληνική οικονομία το επόμενο διάστημα, με την προσέλκυση βιώσιμων επενδύσεων και με σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις.

Για την κριτική που ασκείται από τη Νέα Δημοκρατία
Ο υπουργός Εσωτερικών, σχολιάζοντας την κριτική που ασκείται από τη Νέα Δημοκρατία για την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε «Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη σε αυτή τη χώρα επί 40 χρόνια και γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ποιοί μας έβαλαν στα μνημόνια και ποιοί διέλυσαν τη μεσαία τάξη τα πρώτα χρόνια της κρίσης».

Διαβάστε επίσης