Χάθηκαν ο Μπόλονι και η… μπάλα

Sports Παρασκήνια

Είχαν ζητήσει οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να του μεταφέρουν τη δυσαρέσκειά τους για τον Λάζλο Μπόλονι. Τότε όμως το αφεντικό τούς αγνόησε. Όχι πως δεν άκουγε το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, αλλά θα έπρεπε και τον Ρουμάνο προπονητή να διώξει και να τον αποζημιώσει και να πάρει νέο τεχνικό ηγέτη. Τώρα τουλάχιστον τη γλιτώνει μόνο με την αποζημίωση και τη βγάζει με τον Συλαϊδόπουλο.

Θα περίμενε κανείς πως στο ματς που ακολούθησε την απόλυση του Μπόλονι, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έβγαζαν αντίδραση στον… τελικό που ακολούθησε με τον Άρη. Γιατί στους υπολογισμούς τους ήταν πάντα ως ενδεχόμενο η αφαίρεση έξι πόντων από τους Θεσσαλονικείς, ώστε να βρεθούν από πάνω τους και να πάρουν το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τι έγινε στο Χαριλάου; Χάθηκε η μπάλα για τους «πράσινους» και το γεγονός ότι πήραν ισοπαλία 0-0 οφείλεται στον Διούδη.

Ο Άρης έκανε 21 τελικές προσπάθειες, από τις οποίες στις οκτώ η μπάλα πήγε στην εστία του Παναθηναϊκού. Η κατοχή της μπάλας ήταν 65%-35% υπέρ του Άρη, λες και οι «κίτρινοι» έπαιζαν με ομάδα Β΄ Εθνικής. Ίδια γεύση και χειρότερη από τους… απελευθερωμένους από τον Μπόλονι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα