Χατζηχρήστος στους παίκτες της ΑΕΚ: «Σας ζητώ συγγνώμη, που σας εγκαταλείψαμε»

Συγκλόνισε ο ιδρυτής της Original 21, Δημήτρης Χατζηχρήστος που παρότι δίνει την προσωπική του μάχη άφησε για λίγο το «Ιπποκράτειο» και βρέθηκε δίπλα στην μπασκετική ΑΕΚ στο «σπίτι» της στο κλειστό των Λιοσίων.

Όπως ανέφερε η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Μιλώντας, στους παίκτες της ομάδας, αλλά και στα στελέχη της ΚΑΕ ΑΕΚ, είπε κατασυγκινημένος :«Νιώθω πολύ άσχημα και σας ζητώ συγγνώμη, που σας εγκαταλείψαμε»!

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος παρέλαβε φανέλα της ΑΕΚ από τον αρχηγό της «Βασίλισσας» Δημήτρη Μαυροειδή με την υπογραφή του, και κατόπιν μίλησε στους παίκτες:

«Νιώθω πολύ άσχημα που βρίσκομαι εδώ μετά από ένα χρόνο, ειδικά με προβλήματα υγείας, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να είμαστε ενωμένοι, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και σε συνδυασμό με το γεγονός πως αυτό είναι το πιο ιστορικό κομμάτι της ΑΕΚ.

Πρέπει να δούμε με ποιον τρόπο θα ξεσηκώσουμε τον κόσμο σε αντίθεση με τα αποτελέσματα που περιμένουν όλοι θα πρέπει να εφαρμόσουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματά μας, να είμαστε εκεί στις δύσκολες στιγμές. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, καλή επιτυχία σε όλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα