Χάβος: «Το χειρότερο παιχνίδι μας από όταν ανέλαβα»

Ο Μάκης Χάβος δεν κρύφτηκε, ούτε έψαξε προσχηματικές δικαιολογίες για την ήττα της Λαμίας από την ΑΕΚ. Αποδέχτηκε πως η ομάδα του ήταν κακή, αναφέροντας ότι «κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι από τη μέρα που ανέλαβα».

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της NOVA, δήλωσε: «Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι από τη μέρα που ανέλαβα. Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη αν και τα δύο γκολ που έβαλε ήρθαν από δικά μας ατομικά λάθη.

» Σίγουρα πάντως είχε τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Ίσως στο δεύτερο έκοψε λίγο και το ρυθμό της. Με προβληματίζει σίγουρα η σημερινή εμφάνιση γιατί είχαμε πολλά παιδιά σε κακή μέρα.

» Δεν μπορείς με 3-4 παίκτες να πάρεις αποτέλεσμα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Όταν δεν τρέχεις περισσότερο από τον αντίπαλο σε ένα τόσο δύσκολο ματς δεν γίνεται να πάρεις κάτι καλό. Δίκαια νίκησε σήμερα η ΑΕΚ».

Στη συνέντευξη Τύπου, είπε: «Καταρχάς συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και το όμορφο ποδοσφαιρο που έπαιξε. Όπως είχα πει και πριν τον ΠΑΟΚ, για να πάρεις αποτέλεσμα κόντρα σε μεγάλη ομάδα πρέπει να τρέξεις περισσότερο από τον αντίπαλο, πρέπει να βγεις και μπροστά και όχι να είσαι συνέχεια στην άμυνα.

» Δυστυχώς εμείς δεν κάναμε τίποτα από αυτά και στο αγωνιστικό κομμάτι τα προβλήματα ήρθαν επειδή μπήκαμε φοβισμένα. Δεν είχαμε ανάπτυξη, δεν είχαμε καθόλου κατοχή και όταν κάνεις λάθη με την ΑΕΚ, αυτόματα δημιουργούνται προβλήματα.

» Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι είναι δύσκολο να μπορεί μια ομάδα σαν τη δική μας να αντεπεξέλθει όταν πρέπει να παίξει Δευτέρα με τον ΠΑΟΚ και Σάββατο με την ΑΕΚ».

Αν φταίει η κόπωση: «Σας είπα ότι δεν κάναμε τίποτα από όσα έπρεπε. Σίγουρα η κούραση παίζει ρόλο, εδώ οι μεγάλες ομάδες και προσπαθούν να διαχειρίζονται το ρόστερ.

» Από εκεί και πέρα, δικαιούται και η Λαμία να κάνει μια κακή εμφάνιση, δεν γίναμε Μπαρτσελόνα ξαφνικά. Είχαμε και κάποιους παίκτες σε κακή μέρα…».

 

Ουζουνίδης: «Να γίνουμε πιο αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί στο γκολ»

Η ΑΕΚ «χόρεψε τάνγκο» τη Λαμία

Διαβάστε επίσης