Χειροκροτούν τα συγχαρητήρια Μπαρτσελόνα στην Ρεάλ για την κούπα. Ο ΠΑΟΚ έστειλε στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα;

Τους έπιασαν οι σεμνοτυφίες κι οι καθωσπρεπισμοί για τους Καταλανούς, καμία αναγωγή με ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε. Η Μπαρτσελόνα έστειλε συχαρίκια στην Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του Champions League. Ή, μάλλον στην Ισπανία γίνονται. Στην Ελλάδα δεν γίνονται.

Και το Σαββιδοτεχνείο πρώτο και καλύτερο δημοσίευσε την είδηση. Και καλά fair play. Και Μπράβο και άλλα τέτοια γλυκανάλατα.

Κι ο ΠΑΟΚ γιατί δεν έστειλε συχαρίκια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος; Αφού το Σαββιδοτεχνείο χειροκροτεί τέτοιες συμπεριφορές, έρπε να κάνει την αναγωγή στο τι γίνεται στην Ελλάδα.

Πώς θα το γράψουν αυτό οι Σαββιδοτέχνες, πώς να το κάνει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Την επόμενη μέρα δεν θα υπήρχαν.

Έτσι είναι. Δεν μπορεί από την μία να χειροκροτείς τέτοιες ενέργειες και να μην καυτηριάζεις τι γίνεται στην Ελλάδα κι ότι πρέπει να σταματήσει το μίσος κι η διχόνοια.

Άπαξ, όμως και βλέπεις παντού φαντάσματα, δεν πρόκειται να γίνει αυτό στον αιώνα τον άπαντα. Δεν γίνεται από την μία να ποτίζεις μίσος όπως αυτά που γράφανε ότι ήταν στημένο σκηνικό στο ΟΑΚΑ για να πάρει το κύπελλο ο Παναθηναϊκός κι από την άλλη να το παίζει σεμνοτυφία και καθωπρεπισμό και… κουλτούρα να φύγουνε.

Να σου και κάτι άλλο; Σε κάθε άρθρο του Σαββιδοτεχνείου από κάτω υπάρχουν σχόλια των αναγνωστών. Αρρωστάκια τα περισσότερα. Σ’ αυτό το άρθρο για την συχαρίκια τηςε Μπαρτσελόνα, δεν έγραψε ούτε ένας. Ούτε ένα σχόλιο. Τίποτα.

Αφού έχουν συνηθίσει με δηλητήριο στην φλέβα, δεν ξέρουν τι είναι το καλό. Κι όλα τα παραπάνω, δεν αφορούνε μονάχα τον ΠΑΟΚ για να είμαστε δίκαιοι. Όλες τις ομάδες αφορούν που δεν μπορούν να τα βάλουν με την πλέμπα.

Μην κοροϊδευόμαστε, λοιπόν, μάστορα, με τα συχαρίκια της Μπαρτσελόνα. Ποτέ στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει αυτό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα