Χειροπέδες σε άνδρα που προσπάθησε να εισέλθει με μαχαίρι στον ναό όπου λειτουργούσε ο Πάπας

Με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου, Χρυσόστομο, καθώς και αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου συναντήθηκε  ο πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής, ο Πάπας Φραγκίσκος προσήλθε στο στάδιο ΓΣΠ, όπου τέλεσε Θεία Λειτουργία παρουσία χιλιάδων πιστών, αλλά και εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Κύπρου, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα αδελφοσύνης και ενότητας ανά το παγκόσμιο.

«Συμμετέχω με χαρά, μαζί με χιλιάδες πιστούς, στη μεγάλη Θεία Λειτουργία που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο ΓΣΠ. Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για την Κύπρο και για όλους μας»’, ανέφερε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων στη είσοδο του ΓΣΠ  η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άντρα λίγο πριν την άφιξη του Πάπα στον χώρο για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, που επικαλούνται την αστυνομία, κατά τον έλεγχο των επισκεπτών στο ΓΣΠ εντοπίστηκε μαχαίρι στην κατοχή 43χρονου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα