Χιμένεθ: «Αν με ζητήσει η Σεβίλλη, φυσικά θα πάω»

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ, αλλά το ενδεχόμενο της επιστροφής του στη Σεβίλλη είναι κάτι που μπορεί να τον κάνει να αφήσει… χωρίς δεύτερη σκέψη τους “κιτρινόμαυρους”.

Η ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις της με το Μανόλο Χιμένεθ -για την ανανέωση του συμβολαίου του- μετά τον τελικό Κυπέλλου, αλλά ο Ισπανός τεχνικός άφησε ορθάνοιχτο… το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Ένωση, για τα «μάτια» της αγαπημένης του Σεβίλλης!

“Χρωστάω τα πάντα στη Σεβίλλη! Πάντα θα είμαι πρόθυμος, αν με καλέσει. Αν η Σεβίλλη χτυπήσει την πόρτα μου, φυσικά και θα πάω!

Ο μάνατζέρ μου διαπραγματεύεται με τον πρόεδρο της ΑΕΚ την ανανέωση της συνεργασίας μας, επειδή θέλουν να παραμείνω. Έδωσα τον λόγο μου στον πρόεδρο ότι δεν θα μιλήσω με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αλλά η Σεβίλλη δεν είναι οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Η Σεβίλλη είναι το σπίτι μου!

Όλα αυτά τα χρόνια προετοιμαζόμουν, ώστε να επιστρέψω κάποια μέρα, και τώρα νιώθω ότι έχω τα προσόντα για να συμβεί αυτό”, ανέφερε ο Χιμένεθ στο “’Radio MARCA”.

Διαβάστε επίσης