Χιμένεθ: «Πληρώσαμε πάλι τα λάθη μας»

Ακόμα ένα παιχνίδι που πλήρωσε τα λάθη της η ΑΕΚ, ήταν αυτό με τον Παναθηναϊκό (1-1), σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» σημείωσε αρχικά ότι η «Ένωση» είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι αλλά και ότι οι αντίπαλοι γνωρίζουν τις αδυναμίες της ομάδας του. Ωστόσο, πιστεύει ότι είναι κάτι που θα διορθωθεί. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς των παικτών του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πλέον φοβάται να τους χρησιμοποιήσει.

Αναλυτικά, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα της Nova για:

-το ματς: «Ισοπαλία μεν, αλλά κόντρα σε μία καλή ομάδα. Εγώ πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε ευκαιρίες, κατοχή, όμως άλλη μία φορά ακόμα ένα λάθος μας κοστίζει βαθμούς. Γνωρίζουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας και το χειρότερο είναι ότι το γνωρίζουν και οι αντίπαλοι. Είτε παίζουμε man to man, είτε ζώνη, είτε συνδυασμό αυτών φαίνεται σαν να μην έχει δουλευτεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

-για τον αν έβαλε πάλι η ίδια η ΑΕΚ εμπόδια στον εαυτό της: «Συνέβη το ίδιο και με την ΑΕΛ και με τον Αστέρα Τρίπολης. Προσπαθούμε να παίξουμε καλά και να δημιουργήσουμε. Είμαστε πολύ αθώοι, πρέπει να εμπλεκόμαστε πιο πολύ στις φάσεις».

-το τι κρατάει από την εμφάνιση της ομάδας του: «Μένω στους δύο βαθμούς που χάσαμε και στα λάθη που κάναμε, τα οποία θα τα διορθώσουμε. Θα τα καταφέρουμε».

-το τι συζήτησε με τον Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος του αγώνα: «Συζητούσαμε ότι είναι δύσκολο το πρόγραμμα αλλά και το να αντικαταστήσεις τους τραυματίες ποδοσφαιριστές. Πρέπει να συνεχίσω να προστατεύω τους παίκτες μου. Πραγματικά, πλέον, φοβάμαι να τους βάζω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα