Χιμένεθ (πριν έρθει): “Ρόστερ για πρωτάθλημα η ΑΕΚ”. Τον Ντατσένκο «γουρούνι στο σακί» τον πήρε;

Όταν ήτανε να έρθει ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, έκανε μία δήλωση από τη Σεβίλλη που ήτανε. Ότι η ΑΕΚ έχει ρόστερ για πρωτάθλημα. Έτσι είναι πει ο Ανδαλουσιάνος. Και τι έγινε τώρα που ήρθε, τα δούλεψε και τα είδε; Η ΑΕΚ είναι γειάσου. Εχασε και από τον ΠΑΣ και από την τον Άρη εντός.

ΟΚ οι απουσίες είναι απουσίες. Κι ο Σάκχοφ είναι απουσία και ο Γαλανόπουλος. Κι ο Μάνταλος, ανέτοιμος. Και τι έγινε, για να καταλάβω. ΑΕΚ είσαι. Νικάς και μισό – μηδέν. Αυτό κάνεις.

Ύστερα, τι είναι αυτό με τον Ντατσένκο Έχει παίξει, λέει ο ίδιος ο Χιμένεθ κι δεξιός χαφ και αριστερός εξτρέμ;. Τι είναι, ρε ο Ουκρανός; Πολυμηχάνημα; Η ΑΕΚ έψαχνε έναν δεξιό μπακ. Άνω από έναν μήνα τον είχε τσεκάρει ο Κονέ.

Και συναινεί ο Χιμένεθ και δηλώσει μετά την ήττα από τον Άρη, ότι ο Ντατσένσκο έπαιζε όλη την πλευρά στο 3-5-2 της ομάδας του της Ούφα. Και γατί δέχτηκε να τον πάρει; Πλάκα κάνουμε τώρα; Ήθελες έναν δεξιό μπακ και του φέρανε μπακ – χαφ; Δεν στον φέρανε γουρούνι στο σακί. Σου δείξανε κασέτες και dvd και highlights στο youtube.

Και για να στον φέρει ο Κονέ, πάει να πει ότι είναι το ΟΚ από σένα σινιόρ Μανόλο. Κι έρχεται ο Ντατσέσνκο και βάζεις δεξί μπακ τον Ραντόνια, που είναι αμούστακος ακόμα. Καλό ξημέρωμα και καλά ξεμπερδέματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα