Χλευάζουν τον Μαρινάκη ότι δεν παίρνει παίκτες… Πόρσε κι αυτοί δεν έχουν ούτε σκαραβαίο

Ότι οι Σαββιδοτέχνες τον περιμένουν στην γωνία του Ολυμπιακό, γνωστό είναι. Πιο πολλά κλικ παίρνουν κατηγορώντας τον Ολυμπιακό, παρά να γράφουνε συνέχεια για τον Τζόλη.

Χάνει ο Ολυμπιακός από την Πόρτο και βγάζουνε βάρδια, ποιος θα συγκεντρώσει το βρισίδι για το Μαρινάκη. Ότι τσεπώνει τα λεφτά και δεν κάνει μεταγραφές.

Και τα βρίσκουνε, σου λέει, πριν τα σβήσουνε στο Μαρινακέικο τα σχόλια κατά του Μαρινάκη.

Κι όλο το Σαββιδοτεχνείο έχει γίνει ένα τεράστιο λογιστικό γραφεία δίπλα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τόσα πήρε ο Μαρινάκης, εκείνο ο Μαρινάκης, το άλλο ο Μαρινάκης. Χρήμα με ουρά ο Μαρινάκης.

Κι αφού το έχει το χρήμα ο Μαρινάκης, μπορεί να το ρίξει κιόλας. Αυτό λέω εγώ. Ο Ιβάν που συμπεριφέρεται σαν φτωχοπλούσιος γιατί δεν ρίχνει χρήμα; Έχει για να ρίξει;

Αντί τα κορόιδα να κάνουνε πάσο, γιατί αν ο Μαρινάκης ρίξει χρήμα μπορεί να τον χάσουνε στην βαθμολογία, τον χλευάζουνε κι από πάνω. Εδώ τώρα και δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να τον παίξει τον Ολυμπιακό. Αν δεν μεσολαβούσανε το οφσάιντ με τον ΠΑΣ και το ακυρωθέν γκολ του Χασάν στα Γιάννινα, πόσους βαθμούς θα ήτανε πίσω, ρε.

Ξέρεις, μάστορα, τι μου θυμίζει αυτό; Αυτό που λέει ο λαός για τους φτωχούς και τους πλούσιους. «Κάνε μας τη χάρη, εσύ δεν έχεις να φας, λέει ο φραγκάτος. Κι απαντάει ο φτωχός «ναι, αλλά ούτε κι εσύ έχεις Πόρσε».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα