Χοντρό δούλεμα ο Κλάτενμπεργκ

Η ΚΕΔ της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωσε για να επισημοποιήσει την αποχώρηση του Άλαν Σνόντι.

Ο Βορειοιρλανδός δεν δέχτηκε να υποβιβαστεί στην Super League 2 και ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του, το οποίο του απέφερε περί τις 8.000 ευρώ, μηνιαίως.

Στην ανακοίνωση της ΚΕΔ ο Κλάτενμπεργκ (που τον υποβίβασε) δηλώνει …έκπληκτος και απογοητευμένος από την απόφαση του Βορειοιρλανδού παράγοντα της διαιτησίας, λες και δεν ήταν προσωπική του απόφαση, ο υποβιβασμός του…

Αναλυτικά η επισημοποίηση της αποχώρησης του Σνόντι:

“Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 22.10 μ.μ. η ΚΕΔ/ΕΠΟ έλαβε email από τον κ. Alan Snoddy ο οποίος ενημέρωνε ότι για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, επιθυμεί την -με άμεση ισχύ- διακοπή του συμβολαίου του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Και ενώ η ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει εκπλαγεί και απογοητευθεί από τα ανακοινωθέντα του κ. Snoddy, θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή τύχη στο μέλλον.

Όπως συμφωνήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, ο κ. Jacob Collins αντικαθιστά τον κ. Snoddy και θα είναι από εδώ και στο εξής αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κ. Mark Clattenburg θα αναλάβει, με την υποστήριξη του κ. Collins, τους ορισμούς των Αξιωματούχων Διαιτησίας για τη Διοργάνωση της Super League 2, μέχρι νεωτέρας”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα